# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Versuri Un stil de viata
- Neoficial feat Demmo

trimise de Va-AmnesyVa-Amnesy.

Yo Yo fi atent si inca odata bun venit in orasul meu daca eu te-am primit bine si tu sa ma primesti in al tau al tau al tau mereu al tau...

HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Hai Da pLay Si AsculTa Viata Mea
E viAta Mea ScriSa pe FoaiA
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea X2.

In nici o localitate nu poate sa ma dea la o parte nici sa ma opreasca aveti nevoie de hit-uri va rog furati-le noi avem nevoie de bani asa k dati-ne lumea trista cand aude de saracie voi cand auziti de bani radeti in prostie rudele mele sunt prea bogate pentru.. ei nu locuiesc la casa ei in centru, orasului unde sunt oameni avuti de fel care nu au stat nici o zi in cartier aici la mine este altfel dupa cum vezi hai vino in Braila sa vezi ca sa ma crezi copilul tau acum se joaca cu altceva ai grija cum il cresti sa nu scape din mana ta ca daca il vei scapa curand iti vei da seama ca in mana stanga are bomboana si in dreapta arma.

HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Hai Da pLay Si AsculTa Viata Mea
E viAta Mea ScriSa pe FoaiA
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea x2.

Inca se aude ca hip-hopu nu e promovat dar atunci cum va explicati k e atat de ascultat ca nu avem vanzari si ca cd-urile raman in rafturi si pustanii care incearca sa cante si procura parfuri isi baga in vene noi ne bagam in vene hip hop-u nu mai e respect pt gheorghe dinica si nimeni altu' pt cei de la tv care inca ne promoveaza stilu de a canta si stilu noostru de viata un??? de la you tv si yo de la m respect pt cei care inca fac ceva pt sistem, hip-hop-ul inca se asculta ia intreaba pe cineva de pe strada opreste-l si spune-i cum e viata ta o sa vezi k dezamagit dar tot incearca sa-si gaseasca refugiul in hip hop-ul de alta data si muzica de azi e ascultata de pustani inca unii danseaza si altii's golani.

HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Hai Da pLay Si AsculTa Viata Mea
E viAta Mea ScriSa pe FoaiA
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea x2.

Si inca odata bun venit in orasu meu daca eu te-am primit bine si tu sa ma primesti in al tau, al tau oras sau al tau cartier al meu e Braila si cred ca ai aflat intr-un fel aici la mine sunt pustanii care canta bine dar da daia nu ies in fata ca nu sunt apreciati de tine, simplu pustanii care??? care-i ajuti cu un negativ cu o idee si sa nu ii uiti ca peste toti sunt pustani peste toti sunt golani peste tot sunt familii sarace in cautare de bani ca e altfel treaba el sta in cort si tu in vila el vine pe jos de la munca obosit si tu-n masina lasa ca din suflet dar sti cei cel mai rar sa dai o mana de ajutor crede-ma nu-i in zadar nu-ti trebuie har ca sa dai si tu ceva in dar dar niciodata sa nu uiti de tine ca-i in zadar.

HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Hai Da pLay Si AsculTa Viata Mea
E viAta Mea ScriSa pe FoaiA
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea x2