# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Versuri Freestyle
- Nano feat Radu Graff

trimise de Andrey Gaby BăAndrey Gaby Bă.

S-a întâmplat pe la 12 ani am fumat prima tigara si vedeam blurat ca mike când i-a prins o dreapta direct in barba dar a doua zi am zis ca nu e bine ce fac iar a 3a zi m-am apucat iar fumat si m-am simtit atât de high. Hai cu mine la scara 1 sa-l vedem pe Moris
Cum face pe nebunu dar chestia e ca-m dat tunu si nu o ard gen MC cu iarba si tutun nu fac muzica pentru bani ca daca vroiam asta m-a caram prin Ferentari si dadeam concerte cu Alex Velea sau N-am idee ce-ai putea spune tu despre mine ca-i vazut ca pot calari mai multi cai putere decât ai tu idee.
Înceteaza sa critici pe la orice colt de strada ca ai gura aurita si tot ce-mi zici mie de rau o sa-ti si se întâmple ti-e odata si-o data ai început sa taci ca hateri nu te mai baga in seama (ziceau hai fa pasi).
Stiu ca nu are nici un sens dar încerc sa m-a manifest intr-un fel de congres ca tu vrei mai tare mai des si fara texte dalea cu subanteles. Tot ce-ai înteles este ca doar pot sa rimez, eu te invit la battle sa vedem care-i cel ales aha aha
Aaaa tu o arzi mai nou cu baieti rai gen Paraziti dar daca mai m-a injuri îti i-au in p***a toti raniti si morti cu morti lor iar vii cu vinu lor si tot ce-ai borat se va imprima pe covor.
Si mor când vad ca am gresit o strofa dar n-am ce sa fac ca-sa e la moda.
Când eram mic mi se spunea nano lumea inebunea si paraliza de frig ca era iarna eu cu tigara-N mana si cu cafeaua-N celalta.
Am incercat sa raman pe beat da n-am putut ce pot sa spun mai mult, la multi ani pentru anii in care am fost badarani cu toti mosii si babetele acum hai sa le spalam perdelele.
Cum am mai zis asta e tot ce gandesc si daca ti se pare mediocru dute pe contrasens
Am auzit un copil frustrat pe internet, canta despre Underground, si sa ti-o spun direct, baiatu era bun dar chestia ca eu's nebun si tot ce pot sa fac e sa fac un beat sa sune asa de bun.
Pustanii din ziua de azi sunt indoctrinati de manele si nu critic pe nimeni decat ca mie'mi provoaca migrene aspre nene, mi se pare ca tu o arzi aiurea cu mine dar n'ai idee ca pot sa consum mai multa benzina ca tine.
Ahaa asta a fost si cu freestyle-ul acum sa vedem care-i magicianul.. aha aha


Mai multe versuri Nano >>