# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Versuri Gami x selly - smash or pass
- Gami Os feat Selly

trimise de Denis VasilaskyDenis Vasilasky.

Selly: Nu stiu ce n-ai inteles niciodata nu ma opresc gacicata ma suna ca vrea smash da ii dau pass! se intampla atat de des nopti albe nu obosesc cashul incasez mod express nici nu ma vezi.

Gami: Non stop Non stop Non stop Non stop banda rulanta nu vreau doar un colt vreau felia toata! nu ma suna n-am chef vorbim noi alta data ai 10k pe instagram si te crezi importanta! Dimineata suna ceasu ma trezesc ma imbrac si plec niciun stres 24/7 nu ma opresc avionu open bis is class atat de sus everest nu ma cauta deranjezi sunt ocupat lucrez! N-AM TIMP DE TINE NICI CHEF FRAIERO! ochii pe bani iam vazut si iam luat hater pe net mai vazut ai evacuat eu urc nivele de cand ma ridic din pat! ziua sunt pe grind seara imi dau restart.

Selly: Nu stiu ce n-ai inteles niciodata nu ma opresc gacicata ma suna ca vrea smash da ii dau pass! se intampla atat de des nopti albe nu obosesc cashul incasez mod express nici nu ma vezi! imi scrie pe insta si facebook seen! pare cunoscuta cred ca o stiu vrea sa ne intalnim vrea sa vorbim m-ia zis cum o cheama dar nu mai retin (Andreea?) SMASH OR PASS SMASH OR PASS ma urc in uber ya la adresa ei pornesc ma misc prin oras repede nu ma opresc nu am timp de nedesti nu ma vezi pe modu express FOCU SE APRINDE VIN POMPIERI (NINO NINO) sunt inaintea ta nu ma prinzi tom si jerry nu mai latra la mine ca chem hingeri! TU TEAI FACUT HATERI CA NAI PUTUT SA FI SELLY! (no se puede haha) Nu stiu ce n-ai inteles niciodata nu ma opresc gacicata ma suna ca vrea smash da ii dau pass! se intampla atat de des nopti albe nu obosesc cashul incasez mod express nici nu ma vezi! Nu stiu ce n-ai inteles niciodata nu ma opresc gacicata ma suna ca vrea smash da ii dau pass! se intampla atat de des nopti albe nu obosesc cashul incasez mod express nici nu ma vezi! (si gami os!).

CINE A CASTIGAT SI CINE A AVUT CEA MAI FIRE STROFA!?!?!?!?!?!