# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Yoyo feat. Like Chocolate - Pe umerii mei

Yoyo feat. Like Chocolate - Pe umerii mei

Yoyo feat. Like Chocolate - Pe umerii mei
Dupa succesul avut cu piesa "Ma sting", un featuring cu Dianna Rotaru, Yoyo revine in atentia publicului cu o noua colaborare, de data aceasta cu Like Chocolate. Piesa se numeste "Pe umerii mei" si vorbeste despre problemele pe care fiecare dintre noi  le avem de-a lungul vietii, dar pe care reusim sa le depasim de fiecare data.

"Pe umerii mei" este o piesa de actualitate,  realizata in studiourile "Lanoy Production", in colaborare cu Like Chocolate. Pe umerii mei, pe umerii tuturor apasa problemele. Putem alege drumul potrivit pentru a razbate, pentru a trece peste ele. Mesajul acestei piese este sa nu ne lasam coplesiti, oricat de greu ne-ar fi in acele momente. Pana la urma...Putem invinge!", ne-a declarat Yoyo. 

"Sunt o persoana complexa si imi place diversitatea, motiv pentru care ador colaborarile! Pe Yoyo am apreciat-o de cand am vazut-o la "Next Star" unde prestatia ei rap m-a captivat! Asa a ajuns sa semneze cu "Live Artist" si sa faca parte din echipa noastra! Este o pustoaica foarte talentata, ambitioasa, cu un caracter foarte puternic si matur! Aceasta colaborare a venit de la sine, fara sa o planificam! "Lanoy Production" a compus aceasta piesa pentru ea, iar eu i-am cantat refrenul, apoi totul s-a legat! Ne-a placut foarte mult cum ne-am completat si ne-am gandit sa va aratam si voua rezultatul final! "Pe umerii mei" este o piesa serioasa, cu mesaj social, in care sunt sigura ca va veti regasi cu totii!", a adaugat Like Chocolate. 

Yoyo, pe numele ei real Daniela Negoita,  are 14 ani si in urma cu doi ani s-a facut remarcata in cadrul emisiunii "Next Star", unde a iesit finalista, ea fiind numita de juriu "Eminem de Romania".
Sursa: Lanoy Records - 9 Decembrie, 2015