YorGa & Brighi - After Party | Versuri.ro
YorGa & Brighi - After Party | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> YorGa & Brighi - After Party

YorGa & Brighi - After Party


YorGa & Brighi - After Party
In 2015 ne-au cucerit cu primul lor single, lansat concomitent atat in limba romana, cat si engleza, "Strop de fericire/Every drop", la inceputul anului 2016 baietii de la YorGa continua petrecerea sfarsitului de 2015 si lanseaza cel de-al doilea single - "After Party", feat Brighi.

Ca si in cazul primului single, si cel de-al doilea, "After Party" este compus de catre Gabriel Baruta, insa de aceasta data alaturi de Florin Iordache si Alexandru Gheorghe. Videoclipul este regizat de catre Vali Barbulescu si ii surprinde pe cei 3 artisti in mijlocul unui party foarte glam, cu elemente inedite si intr-o locatie neconventionala.

"AfterParty a luat nastere la o petrecere care se apropia de sfarsit, desi starea de party nu se terminase... ca dupa orice lucru frumos, se cerea o continuare si mai frumoasa. Am hotarat, împreună, sa mutam petrecerea, la noi, la studio, unde am expus feeling-ul cum stim noi mai bine, intr-o noua piesa YorGa; ne place sa imbinam placutul cu placutul-util. :) AfterParty ne-a adus realmente petrecerea de dupa petrecere, finalizandu-se tot cu un party, cel de la filmarile clipului. Muzica buna, ca doar e a noastra, fete frumoase, ca doar sunt romance, si o stare de bine. Toate in noul clip YorGa", declara cei doi baieti. 

"Au trecut sarbatorile de iarna, am incheiat anul cu un super party de revelion, dar asta nu inseamna ca petrecerea se opreste aici! Alaturi de YorGa, lansam o piesa care iti da senzatia ca petrecerea va continua si 'After Party'", declara Brighi.

YorGa este un proiect EDM inceput anul trecut, cu un sound fresh, un joc cu tot felul de influente muzicale: deep house, pop, electro, funk, iar ideea acestui proiect a fost, de la inceput, ca toata lumea sa se simta bine.
 
YorGa inseamna Gabriel Baruta si Florin Iordache, doi muzicieni experimentati. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alaturi de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa "Change". Florin este un solist cu sute de concerte la activ. A facut parte din trupa Krypton si a avut numeroase colaborari cu diferiti artisti, printre care Directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. In 2015, pe langa proiectul YorGa, Florin a lansat single-ul "Zambeste".

Pentru Brighi, piesele "Strop de fericire / Every drop" inseamna a doua colaborare din 2015, dupa feat-ul cu Silviu Pasca pentru piesa "Motivul meu". La sfarsitul anului, Brighi a lansat single-ul "Invizibila", prima piesa compusa de catre ea insasi, insotita de un videoclip cu o poveste cinematografica cutremuratoare.
Sursa: Cat Music - 12 Ianuarie, 2016
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri Yorga - After party trimise de Paul:

After party you can dance more,
And you know how to explore,
How to feel my party outdoor,
Calling me much better. [x 2]

First time i knew that you know
Girl your body takes me out of control
We need to take a quick time

After party you can dance more
And you know how to explore
How to feel my party outdoor
Calling me much better [x 2]

Indoor outdoor only no floor
With every second i want you more
More more more more
My body wants you more
So dance my hips and... my lips
It blows my body is hit

After party you can dance more
And you know how to explore
How to feel my party outdoor
Calling me much better [x 2]

Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z