# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> XOXO - E tarziu

XOXO - E tarziu

XOXO - E tarziu
Girl band-ul XoXo lanseaza single-ul si videoclipul "E Tarziu", o poveste romantica si sensibila, spusa pe un beat pop. Clipul este regizat de Bogdan Paun, iar piesa este produsa de Code Production si Akcent Music, studioul care se ocupa de productia hiturilor unor artisti precum Lidia Buble, Akcent, Andreea Banica si multi altii.  


"E tarziu" este un single la care s-a lucrat luni bune in studio, in cautarea celui mai bun ingredient pentru piesa. "A fost o perioada de cautari in care am incercat diverse piese, stiluri, am ascultat multa muzica, astfel incat noul single sa ne defineasca. #Etarziu este o piesa girl power care spune povestea primei iubiri si cat de important este sa traim clipa.", declara fetele XoXo.
 

In noul clip, Maria, Gabriela, Irina & Andreea trec de la look-ul inocent, la unul cool si indraznet, in concordanta cu mesajul transmis. "Suntem personalitati diferite si vrem sa se vada lucrul acesta in muzica, mesaj si atitudine. Videoclipul piesei "E Tarziu" ne-a dat ocazia sa aratam publicului si alte fete ale personalitatii noastre: ingenue, feminine, sexy! Speram sa va placa.", adauga acestea.


"E tarziu" este cel de-al treilea single al trupei XoXo, dupa "In grija ta" si "Bla Bla Bla", piese care au adunat peste 3 milioane de vizulizari si sute de like-uri si share-uri in Social Media. Anul trecut, XoXo a creat cover-ul piesei "Ce are ea", de la Delia, care a adunat peste 875.000 de vizualizari pe YouTube.
Sursa: Cat Music - 7 Aprilie, 2017