# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Xonia - "Remember"

Xonia - "Remember"

Xonia - "Remember"
Xonia a revenit la colaborarea cu Deepcentral si lanseaza cea mai recenta productie a baietilor, single-ul "Remember".
 
Single-ul "Remember" contine un sample din piesa "Lily Was Here" - David A. Stewart feat. Candy Dulfer, folosit cu acordul compozitorului David A. Stewart, care a fost impresionat atat de productia celor de la Deepcentral cat si de de vocea Xoniei. Versurile pentru "Remember" au fost scrise de Xonia impreuna cu Deepcentral.
 
"Am fost foarte incantata in momentul in care compozitorul David A. Stewart ne-a acordat dreptul de a folosi un sample din piesa sa, asta inseamna ca si el vede un mare potential in noul meu single "Remember". Videoclipul piesei va fi lansat in luna octombrie. Nu pot spune decat ca abia astept sa incep filmarile, mai ales pentru ca avem un scenariu extrem de interesant, despre care nu pot da mai multe detalii acum." a declarat Xonia.
 
Colaborarea cu Deepcentral s-a dovedit a fi una de succes, single-ul "My Beautiful One" fiind cea mai difuzata piesa din Romania in 2010. Xonia si Deepcentral au lucrat impreuna la mai multe piese pe partea de compozitie muzicala. Versurile single-ului "Hold On" au fost scrise de Xonia impreuna cu baietii de la Deepcentral, de asemenea si versurile pentru "Speed of Sound" – Deepcentral. 
Sursa: Red Clover Media - 24 Septembrie, 2012