# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Xonia lanseaza noul single "Take my breath away"

Xonia lanseaza noul single "Take my breath away"

Xonia lanseaza noul single "Take my breath away"
Xonia a avut cea mai difuzata piesa in anul 2010, “My Beautiful One”, conform Media Forest, iar acum lanseaza “Take my breath away” si marcheaza o noua etapa in cariera artistica, fiind primul single semnat la casa de discuri Red Clover Media. Astfel, Red Clover Media isi mareste portofoliul de artisti tineri si talentati care promit sa se impuna pe piata muzicala.
 
Odata cu acest single, Xonia si-a schimbat usor imaginea si a realizat o sedinta foto cu un aer romantic. Locatia aleasa pentru aceasta sedinta foto, apartamentul prezidential al hotelului Pullman ce confera eleganta si reflecta o intoarcere in perioada romantica, perioada in care povestile de dragoste se traiau cu o intensitate ce iti taia respiratia.
 
Sesiunea foto a fost facuta de Creathieves si au incercat sa transmita cat mai bine mesajul melodiei, sa fie ravasitoare, senzuale si sa-ti taie respiratia. Pentru o transpunere cat mai reala a versurilor in imagini, coperta single-ului “Take my breath away” este animata. Astfel, Xonia este prima artista din Romania cu o coperta cinemagraph realizata de Alin Surdu.
 
"Ca artist simt ca imaginea mea a evoluat, ceea ce vreau sa arat si sa exprim prin aceste fotografii, iar single-ul “Take my breath away” reprezinta maturizarea mea muzicala. In ultimul an au avut loc o multime de schimbari in viata mea si sper din tot sufletul ca noua imagine si noul sound sa fie acceptate de ascultatorii mei care m-au sustinut pana acum. 
 
In acesta an vreau sa ma cunoasteti mai bine si sa impartasesc cu voi ceea ce iubesc sa fac: sa cant, sa fiu pe scena, sa compun si… sa va iau respiratia!” a declarat Xonia.
 
Melodia “Take my breath away” este produsa de F.Charm, Xonia a scris versurile, iar linia melodica au compus-o impreuna. La inceputul anului F.Charm a lansat single-ul “Alma del alma”, un featuring cu Xonia. Cei doi colaboreaza foarte bine pe partea de productie muzicala, ei lucrand impreuna la mai multe piese, printre care se afla si piesa "Rollin’"  cu care Miss Mary a participat la Selectia Nationala pentru Eurovision. 
 
Pentru a fi la curent cu activitatea Xoniei urmariti: www.facebook.com/OFFICIALXONIA.
Sursa: Red Clover Media - 14 Aprilie, 2012