# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Xenia - Lost In Time

Xenia - Lost In Time

Xenia - Lost In Time
Dupa colaborarea cu DJ Project pentru piesa "Ochii care nu se vad", talentata Xenia Costinar, lanseaza single-ul "Lost in Time", o piesa ritmata ce imbina elemente dance cu acorduri de chitara electrica. Muzica este compusa de catre Alex Serbu (Bolero), Emanuela Oancea, Gino Manzotti, iar versurile sunt scrise de Emanuela Oancea. 

"In preajma sarbatorilor de Pasti, revin cu o noua piesa care sper sa dea startul primaverii si petrecerilor. "Lost in Time" este o piesa fresh care sper sa o ascultati pe repeat. Anul 2017 este un an in care va pregatesc multe surpize, asa ca va astept pe pagina oficiala de Facebook Xenia Costinar si va urez un Paste fericit!", declara artista.

Tanara artista cu un timbru vocal puternic, a castigat de-a lungul timpului numeroase premii nationale si internationale. La doar 20 de ani, Xenia are in palmares un numar impresionant de trofee, cum ar fi locul 1 in cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, "Concours Musical de France" din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul international Carl Filtch si multe altele. Xenia a sustinut concerte alaturi de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare, iar in prezent este studenta la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca. 

Pe langa vocea exceptionala, Xenia Costinar isi exprima talentul muzical si prin instrumentele la care a invatat sa cante si isi cucereste de fiecare data fanii care o urmaresc pe Facebook cu numeroase cover-uri live.
Sursa: Cat Music - 14 Aprilie, 2017