# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> WonderDay – ziua minunilor de la Palatul Mogoşoaia!

WonderDay – ziua minunilor de la Palatul Mogoşoaia!

WonderDay – ziua minunilor de la Palatul Mogoşoaia!
WonderDay – ziua minunilor de la Palatul Mogosoaia! - Asaf Avidan si Noora Noor, pentru prima data in Romania!
 
A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase – WonderDay! Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian, Asaf Avidan! 

In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi! Publicul va avea astfel ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale. WonderDay debuteaza la Palatul Mogosoaia chiar in „Anul Brancoveanu” ce marcheaza 300 de ani de la martiriul Brancovenilor, aducand astfel un omagiu marelui domnitor si om de cultura, Constantin Brancoveanu.   

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artisti ai noului val, intregeste povestea WonderDay cu un concert in premiera, pe data de 29 iunie. Considerat revelatia si „furtuna muzicala” a Europei, Asaf a generat o adevarata revolutie artistica datorita stilului sau unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel vocea sa fermecatoare a atras nenumarate comparatii cu artisti celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din intreaga lume numindu-l „un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), „un inger ragusit” sau „o forta a naturii”. Cunoscut pe intreg mapamondul pentru hitul sau "One Day" ce s-a clasat pe prima pozitie a topurilor muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale sincere amestecate cu sunete de folk, blues si rock, lista lunga de admiratori incluzand personalitati muzicale celebre printre care Ben Harper sau Robert Plant. Dupa aproape opt ani de activitate muzicala si trei albume de studio inregistrate alaturi de trupa The Mojos, solistul lanseaza un proiect solo acustic impresionant ce ajunge rapid pe primele locuri ale topurilor de specialitate si pe marile scene ale lumii, urmand ca vara aceasta sa poata fi ascultat live pentru prima data si in Romania.
 
Noora Noor, una dintre cele mai apreciate artiste ale stilului soul international, si-a inceput cariera muzicala la varsta de 8 ani, pana la varsta de 15 ani avand deja primul contract semnat cu casa de discuri Warner Music. Albumul sau de debut, “Curious”, a fost lansat in anul 1999 si a devenit la scurt timp unul dintre cele mai importante materiale de R&B si soul norvegian. Albumul a cunoscut un mare succes la nivel international, inclusiv in Japonia unde a fost vandut in zeci de mii de copii. Cinci ani mai tarziu, Noora Noor lanseaza albumul „All I am”, material ce s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate la nivel mondial. Printre piesele incluse pe noul material se numara si melodii  compuse de artista in colaborare cu compozitori si producatori din Statele Unite si Marea Britanie. Urmatorul album, “Soul Deep” a fost inregistrat in San Jose, California alaturi de unii dintre cei mai renumiti producatori soul si blues de pe continentul american. Noora Noor s-a remarcat si prin colaborari celebre, printre care se numara implicarea alaturi de Madcon pe albumul „So Dark the Con of Man”, dar si interpretarea personajului Maria Magdalena in faimoasa productie „Jesus Christ Superstar.” Printre cele mai cunoscute piese ale artistei soul se numara: Official (Curious), Need You (Curious), Zeros (All I Am), Forget what I said (Soul Deep), Funky Way (Soul Deep), What man have done sau Gone with the wind, piesa fiind interpretata si in cadrul faimosului concurs de muzica, Eurovision.

Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi.  Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului, precum si mai multe informatii despre bilete urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.
 
Biletele spre lumea fantastica WonderDay sunt disponibile incepand de pe 5 martie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 

Early-Bird: 99 lei in perioada 5 martie – 5 aprilie; 
 
Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie; 
 
On The Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile. 
 
Sursa: amphitrion.ro - 27 Martie, 2014