Why Habibi? Amir feat. Raluka | Versuri.ro
Why Habibi? Amir feat. Raluka | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Why Habibi? Amir feat. Raluka

Why Habibi? Amir feat. Raluka


Why Habibi? Amir feat. Raluka
Amir si Raluka lansează piesa "Why Habibi?", produsă în studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu MediaPro Music. Semifinalistul echipei Smiley la "Vocea Romaniei" din sezonul 7 şi Raluka sunt prieteni de 10 ani şi se află acum la prima colaborare.
 
 "Într-o seară, încercam să scriu o piesă prin care să transmit ceea ce văd în fiecare zi la mine şi la oameni, şi anume singurătatea. Singurătatea sufletească. Uitându-te într-un parc vezi atâţia oameni singuri şi trişti. M-am gândit la cum noi  nu mai ştim să comunicăm, nu mai ştim să iubim, nu mai suntem toleranţi. Am fost ajutat de către Şerban Cazan să îmi expun emoţiile, ideile, în această piesă extrem de sensibilă", spune Amir. 
 
Colaborarea cu Raluka a făcut ca piesa să fie una completă: "Timp de jumătate de an, am ţinut piesa în sertar şi de fiecare dată când o ascultăm mă gândeam că îi lipseşte ceva şi cu timpul am descoperit că îi lipseşte dulceaţa feminină. Iar Raluka este perfectă pentru piesă *Why Habibi?* şi îi mulţumesc", adaugă Amir. 
 
 "Este o piesă sensibilă, frumoasă care te prinde de la primele acorduri şi care va fi hit!", declară Raluka. 
 
 Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzica împins de condiţiile de război şi de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinţii lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar, la care a fost desemnat câştigător. Anul trecut, pasiunea pentru muzică l-a determinat să participe şi la Vocea României şi a ales să meargă în echipă lui Smiley: "Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio şi să începem să lucrăm împreună. Are un timbru special şi recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii", mărturiseşte Smiley. Anul acesta, Amir şi-a  lansat primul sau single - "What you want". 
Sursa: Universal Music Romania - 15 Noiembrie, 2018
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z