# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Wendell si Elena Ionescu lanseaza piesa “La Fama”

Wendell si Elena Ionescu lanseaza piesa “La Fama”

Wendell si Elena Ionescu lanseaza piesa “La Fama”
Wendell lanseaza o noua piesa alaturi de a noastra mujer latina, Elena Ionescu. "La Fama" este o piesa energica, in limba spaniola, limba ce a consacrat-o pe Elena. Piesa iti provoaca una alegría din primele momente in care apesi butonul de Play.
 
Ritmurile spaniole te duc imediat cu gandul la vara si la petrecerile de noapte de pe strazile din Cuba. Cu repetitia "La Fama", aceasta se intipareste imediat in memorie si iti da o stare buna in fiecare moment al zilei.
 
Muzica si versurile sunt facute de cei doi artisti, Wendell si Elena Ionescu, alaturi de Ioana Alexandra Stan, iar clipul ce ilustreaza o petrecere de pomina, este realizat de Andrei Goinea.
 
Wendell cochetaeaza cu muzica de mai bine de 15 ani, din 2002. Acesta a facut parte din trupa Viva, infiintata de Costi Ionita, alaturi de foste componente ale trupelor Angels si Candy. Wendell sau Valentin Tulica pe numele din buletin, este un cunoscut producator; acesta a compus piese pentru Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu si multi, multi altii.
 
Proaspata mamica, Elena Ionescu a revenit imediat in lumina refelctoarelor dupa nastere, de asemenea ea a fost si o graviduta foare activa si energica. Din vara, de cand a nascut, "La Fama" este a doua piesa lansata de artista, prima fiind "Latina" feat. SuperChill.
Sursa: Universal Music Romania - 1 Februarie, 2019