# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> WeDance @ Karnivale - 7 septembrie, Arenele Romane

WeDance @ Karnivale - 7 septembrie, Arenele Romane

WeDance @ Karnivale - 7 septembrie, Arenele Romane

WeDance @ Karnivale

7 septembrie, 22:00- Arenele Romane

Conceptul de Karnivale a fost creat din dorinta pura de a crea un mediu propice distractiei si timpului liber. Astfel am hotarat ca este momentul sa ne deghizam in persoane civilizate si sa ne reunim pentru a sustine si a asculta artistii preferati. 

Fachiri, picioroange, focuri de artificii, clovni si alte elemente sunt doar cateva dintre scamatoriile care vor invalui seara in mister si va vor purta spre un taram de poveste.

Unde sunt persoane deghizate, e rost de carnaval. Astfel WeDance va propune in seara zilei de 7 septembrie, vineri, sa iesiti in aer liber la una dintre ultimele descatusari ale verii alaturi de Reboot, Butch, Onur Ozer, Sis, Pushkarev si Mano la Arenele Romane. 

Evenimentul incepe la ora 22:00 si se incheie la ora 07:30, dupa care va urma un after prelungit, asa cum ne-am obisnuit.

Nu va fi afisat niciun timetable deoarece acesta nu este un concert cu un invitat special, este un eveniment cu muzica electronica si cu invitati de aceeasi importanta care merita sustinerea dumneavoastra in egala masura.

In cazul in care se vor semnala precipitatii, ringul de dans va fi acoperit.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Invitatiile, indiferent de provenienta lor, sunt valabile pana la ora 23:00.

Pret intrare: 25 ron << 00:00 << 35 ron

Acces zona VIP: 50 ron / persoana 

 

Bilet zona VIP:

 

* Pot fii achizitionate de la OllieGang Shop contra sumei de 50 ron/ bilet, incepand cu data de 27 august!

* Pachetele sunt formate din minim 5 astfel de bilete!

* Grupul care isi achizitioneaza un astfel de pachet beneficiaza de o masa rezervata (pentru asta va rugam sa lasati numele pe care doriti sa se faca rezervarea)!

* Cei care ulterior doresc sa se alature unui grup, au posibilitatea sa cumpere unul sau mai multe bilete doar in cazul in care pot sa indice numele pe care a fost facuta deja o rezervare!

WeDance isi rezerva dreptul de a selecta clientii pe baza propriilor criterii. Astfel cei care nu vor respecta pe parcursul evenimentului tinuta obligatorie (tricou, pantaloni, incaltaminte) vor fi atentionati intr-o prima faza si rugati sa pastreze decenta. Ulterior, cei care vor ignora acest avertisment, vor fi invitati sa paraseasca incinta. 

Dresscode:

Tricoul de voie buna si pantalonii de critici pentru ca stim cu totii, putini constientizam: intotdeauna exista loc pentru mai bine.

WeDance@ Arenele Romane

07.09.2012- starts @ 22:00

Str. Cutitul de Argint, nr. 26

Sursa: wedance.ro - 9 August, 2012