VUNK lansează “Domnul Portocaliu” | Versuri.ro
VUNK lansează “Domnul Portocaliu” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> VUNK lansează “Domnul Portocaliu”

VUNK lansează “Domnul Portocaliu”


VUNK lansează “Domnul Portocaliu”

Trupa VUNK continuă povestea "Domnului Portocaliu" în 2020, de această dată, cu lansarea single-ului cu acelaşi nume, însoţit şi de videoclipul oficial. Este poezia vizuală pe care o identifici în toată paleta de culori. 

Povestea de iubire este una atipică, pentru că personajul feminin nu îl cunoaşte pe "Domnul Portocaliu", însă îi aude vorbele şi declaratiile de dragoste, cu ajutorul unei melodii care rămâne întipărită în minte, unde notele muzicale construiesc finalul fericit şi se lasă descoperite pe... Shazam. Altfel, dorinţa "Domnului Portocaliu" este ca iubita să împărtăşească acceaşi culoare a iubirii, pentru fi recunoscuta dintr-o mie de poveşti.

Videoclipul este realizat în inima Bucurestiului, fiind regizat de catre Cornel Ilie, tot el fiind cel care a realizat scenariul. Elementele principale ale videoclipului sunt dansul step, o actiune inedita in videoclipurile muzicale romanesti, si calitatile de dansatori ale actorilor Adrian Nour şi Dana Paraschiv.

"Mi-am dorit să scriu scenariul şi să regizez clipul pentru "Domnul Portocaliu", din dorinţa de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate şi sub-expuse publicului român şi de-asta acest clip este un foarte scurt şi timid omagiu adus acestor arte.

Povestea este cea a doi oameni care pot fi consideraţi ciudaţi de către cei din jur, pentru că nu se conformează societăţii, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecţi împreună.

Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente în care să simţim că nu suntem înţeleşi sau acceptaţi de către cei din jur şi să apară în viaţa noastră un om care să ne iubească aşa cum suntem, nu cum ar trebui să fim", a declarat Cornel Ilie.
 
VUNK a celebrat 25 de ani de existenţă în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album şi un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Cei prezenţi la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toţi la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieţi, să ia autografe pe cartea Déjà-vu. 25 de ani de VUNK şi pe albumul Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului şi să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica şi pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie. În 2020, povestea Domnului Portocaliu continuă, iar trupa speră să revină printre fani cât mai repede, imediat ce situaţia actuală o va permite.

Despre VUNK

De 25 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovaţiei în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiş exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum Pleacă (Hit Gold), Vreau o ţară ca afară (hit popular, devenit slogan naţional), Aşa şi sau Numai la doi au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formaţia VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generatie, show-urile spectaculoase şi cântecele cu mesaj profund, VUNK îşi continuă viziunea de a conecta oamenii şi de a le aduce bucurie, încredere şi speranţă.

Pentru coperta albumului "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului", trupa VUNK a avut alături 25 de fani care au apărut pe copertă împreună cu cei patru membri.

Sursa: MediaPro Music - 24 Iunie, 2020
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri Vunk - Domnul portocaliu trimise de Laura:

Е рlіnа tаrа dе fеmеі
Са о раlеtа dе сulоrі
Тоtі bаіеtіі ѕе сrеd рісtоrі
Са аu реnѕulеlе lоr

Dаса drаgоѕtеа е оаrbа
Ѕреr са nu е ѕі rаѕіѕtа
Ѕі mаі ѕреr сеvа
Са tu nu еѕtі dаltоnіѕtа

Се n-аѕ dа ѕа fіu
Dоmnul Роrtосаlіu
Dіntr-аtаtеа сulоrі
Ѕа mа vеzі dаса tі-е dоr
Се n-аѕ dа ѕа-tі рrоmіt
Un fіnаl fеrісіt
Dіntr-аtаtеа роvеѕtі
Ре mіnе ѕа mа сіtеѕtі

Dоmnul, Dоmnul
Dоmnul, Dоmnul
Dоmnulе Роrtосаlіu
Undе роt ѕа vа ѕсrіu

Тu еѕtі frumоаѕа аѕа сum еѕtі
Те-аѕ rесunоаѕtе dіntr-о mіе
Dаr аі fі реrfесtа
Dе-аі fі роrtосаlіе

Nu mа сunоѕtі, рutіn ѕtrаіn
Nісі nu ѕtіі се numа аm
D-аі vrеа ѕа ѕtіі dе mіnе
Ѕа mа саutі сu Ѕhаzаm

Се n-аѕ dа ѕа fіu
Dоmnul Роrtосаlіu
Dіntr-аtаtеа сulоrі
Ѕа mа νеzі dаса tі-е dоr
Се n-аѕ dа ѕа-tі рrоmіt
Un fіnаl fеrісіt
Dіntr-аtаtеа роvеѕtі
Ре mіnе ѕа mа сіtеѕtі

Dіntr-аtаtеа роvеѕtі
Ре mіnе ѕа mа сіtеѕtі

Dоmnul, Dоmnul
Dоmnul, Dоmnul
Dоmnulе Роrtосаlіu
Undе роt ѕа vа ѕсrіu

Се n-аѕ dа ѕа fіu
Dоmnul Роrtосаlіu
Dіntr-аtаtеа сulоrі
Ѕа mа vеzі dаса tі-е dоr
Се n-аѕ dа ѕа-tі рrоmіt
Un fіnаl fеrісіt
Dіntr-аtаtеа роvеѕtі
Ре mіnе ѕа mа сіtеѕtі

Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z