Vlad Mirita este "Fantoma de la Opera"- 22 mai, Sala Palatului | Versuri.ro
Vlad Mirita este "Fantoma de la Opera"- 22 mai, Sala Palatului | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Evenimente >> Vlad Mirita este "Fantoma de la Opera"- 22 mai, Sala Palatului

Vlad Mirita este "Fantoma de la Opera"- 22 mai, Sala Palatului


Vlad Mirita este "Fantoma de la Opera"- 22 mai, Sala Palatului

Hollywood Music in Bucharest, eveniment ce va avea loc pe data de 22 mai 2011 la Sala Palatului, dezvaluie noi surprize din program!

Astfel orchestrei European Royal Orchestra, dar si sopranei Mediana Vlad, care va crea o atmosfera hollywoodiana gratie talentului interpretativ desavarsit, li se va alatura Vlad Mirita, care va da viata “Fantomei de la Opera”, un rol spectaculos, incitant si extrem de apreciat de public.

Organizatorii anunta ca acesta nu va fi singurul moment in care simpaticul tenor va interveni pe scena spectacolului, Vlad Mirita urmand sa faca deliciul spectatorilor si in “Dirty Dancing”, in duet cu Mediana Vlad.

Dupa cum am anuntat, spectacolul se constituie intr-o armonioasa combinatie de film si muzica, care va satisface gustul cinefililor, dar si cel al melomanilor, printr-o tema unica si o scenografie superba. Ecranele din spatele orchestrei formate din 62 de persoane, condusa de renumitul dirijor austriac Gottfried Rabl, vor reda spectatorilor cele mai frumoase momente ale productiilor cinematografice de aur: Piratii din Caraibe, Titanic, The Sound of Music, Star Wars, Spiderman, Superman, James Bond, Telecinemateca,  Cats (Memory),  E.T.,  The Phantom of The Opera,  Hook,  Gladiator,  Dirty Dancing.

Biletele se gasesc inca in reteaua Vreau Bilet - et. 2 -  Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe //www.vreaubilet.ro/. Pretul acestora este de 60, 80 si 100 de Lei, in functie de categoria de loc.

European Royal Orchestra ii include pe cei mai buni studenti absolventi ai facultatilor de profil din tara si strainatate. Alaturi de acesti tineri geniali, sunt incantati sa faca parte dintr-un proiect atat de ambitios si artisti profesionisti din orchestre de top din Romania  (filarmonica “ George Enescu“, Orchestra Nationala Radio, Opera Nationala Romana). Pe langa aceasta componenta de prim rang, European Royal Orchestra se poate mandri cu colaborari extinse cu mai multi importanti producatori de muzica din lume. De asemenea, se lucreaza numai cu profesionisti de talie internationala: orchestratori, dirijori, scenografi , ingineri de sunet.

DIRIJORUL Gottfried Rabl (Austria)

Actualmente dirijor al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, Gottfried Rabl a fost implicat de-a lungul carierei sale în activităţi artistice emblematice în contextul promovării muzicii contemporane. În calitate de dirijor al corului ORF din Viena, Gottfried Rabl a manifestat un interes special pentru interpretarea unor lucrări uitate, pe care le-a reevaluat şi le-a adus la adevărata lor valoare. Gottfried Rabl a realizat, în calitate de dirijor, multiple înregistrări pe CD-uri. Muzica abordată se întinde pe o largă paletă stilistică – unul dintre proiectele originale a constat într-o serie de CD-uri, în care a realizat acompaniamentul lui Enrico Caruso. Astfel, ceea ce a început ca experiment a devenit una dintre înregistrările cele mai de succes din ultimii ani, obţinând renumitul premiu Echo Preis al criticii germane.

 

Sursa: vreaubilet.ro - 18 Mai, 2011Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z