# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Viteza sunetului marca Deepcentral sau noul hit "Speed of Sound"

Viteza sunetului marca Deepcentral sau noul hit "Speed of Sound"

Viteza sunetului marca Deepcentral sau noul hit "Speed of Sound"

Joi 11 August 2011 ora 21:00 : A avut loc primul “circuit de viteza” al Bucurestiului “powered by” Deepcentral, lansarea noului hit “Speed of Sound”.

Totul s-a desfasurat  intr-un loc care iti trezeaza dorinta de competitie si iti ridica nivelul adrenalinei, la circuitul de karting.

George si Doru au ales sa tina secret atat melodia cat si conceptul si ideea videoclipului pana la data lansarii, asa ca site-urile sociale au fost impanzite de intrebari, presupuneri si curiozitati.

Pariticipantii la eveniment nu au fost dezamagiti, toata lumea s-a distrat, au incercat pista la viteza maxima si au apreciat vizionarea in avanpremiera a videoclipului care este intr-adevar unul spectaculos.

Filmarile au durat doua zile, strict supravegheate de mintea futurista din spatele camerei de filmat, tanarul Khaled Mohktar.

"Am lucrat ceva timp pentru a gasi locurile potrivite in care sa filmam, care sa ne dea sansa sa-i introducem pe cei care vad videoclipul in lumea “vitezei” si a adrenalinei. George si Doru au tinut neaparat sa aiba o masina de Formula 3 in videoclip, asa ca m-am conformat si am gasit-o J", declara Khaled.

"Mi-a placut sa ma prefac ca mixez la acel emulator, sper ca in scurt timp sa devina si realitate", a declarat George

"M-am simtit bine in timpul filmarilor, cred ca acest videoclip ne reprezinta cel mai mult din tot ce am facut pana acum", spune Doru

Tot Khaled este si cel care se ocupa de site-ul oficial al baietilor unde exista de joi noua pagina dedicata fanilor Deepcentral si anume www.deepcentral.ro/fanclub

Cu “Speed of Sound” trupa Deepcentral s-a reinventat!

George si Doru sunt acum  mai "rai", mai "rapizi" si se duc spre prima pozitie din topuri cu “Speed of Sound”!

 

 

Sursa: Universal music Romania - 12 August, 2011