# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Viky Red - "Love you" (Unplugged version)

Viky Red - "Love you" (Unplugged version)

Viky Red - "Love you" (Unplugged version)
Viky Red şi-a obişnuit fanii cu lansări periodice de piese, înregistrări video şi alte surprize de acest gen, iar astăzi scoate la lumină videoclipul versiunii unplugged al celui de-al doilea single, "Love You". Noua variantă propune un sound inedit, rezultat prin împletirea vocii sale calde cu o suită de instrumente ce conferă greutate melodiei: violoncel, flaut, cimpoi, vioară, chitară acustică etc.

Single-ul "Love You" a fost compus de Viky Red şi lansat în urmă cu 3 luni la MediaProMusic. Videoclipul, regizat de Iulian Moga, urmăreşte continuarea poveştii începute cu "If you ever feel". Ajuns într-o nouă ipostază, de la cea de om al străzii la o persoană învăluită de puterea banilor şi al faimei, personajul lui Viky se întoarce la adevăratele sale valenţe, abia în momentul în care realizează că urmează să piardă ceea ce îl umanizează, iubirea.

În prezent, artistul lucrează la primul album solo de pe care a interpretat melodii precum "Alright", "Deep Into Your Heart" şi "Just For You" la evenimentul de lansare a videoclipului aflat în promovare. În paralel, Viky Red propune pe site-ul oficial - www.vikyred.com - un concurs de remixuri, având ca premii soft-ul Ableton Live 8 şi privilegiul includerii remix-ului câştigător pe albumul de debut.

Sursa: vikyred.com - 11 Octombrie, 2012