# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Videoclip Andy Platon - "Velvet Love"

Videoclip Andy Platon - "Velvet Love"

Videoclip Andy Platon - "Velvet Love"

Volumul "Intre doua lumi" scris de Caludia Moscovici a fost lansat de catre Curtea Veche Publishing pe data de 21 septembrie la Institutul Cultural Roman, printr-o prezentare ce a surprins publicul cu un nou concept, acela de music-video pentru o carte!

Conceptul inedit de music-video pentru o carte le apartin in totalitate lui Andy Platon (cunoscut si sub pseudonimul artistic de "Soundland") si Claudiei Moscovici. Acesta a debutat în anul 2009 cu piesa "Lost Without You", care a intrat în finala concursului de compozitori “Battle of Songs”, fiind bine primita in tari precum Franta, Rusia, Turcia, de asemenea, fiind luata in considerare printre posibilele nominalizari la “Shockwave NME Music Awards 2010”. Andy Platon mai este cunoscut si pentru colaborarile cu: Troy Lynch – The BeatBoyz (T.I., Gucci Mane, 112 etc ), Loredana Groza, Marius Nedelcu feat. Alexandra Ungureanu, Irina Popa, Xonia, Anthony Icuagu (ex. Insane), Ianna Novac (ex. ASIA, Ladies); colaborand si primind aprecieri de la producatori renumiti si publisheri din industria muzicala internationala.

Noul single se numeste “Velvet Love”, iar impreuna cu clipul, care este regizat tot de Andy, fac un mic rezumat, plin de emotie, al cartii. Actrita principala este Ioana Picos cunoscuta pentru rolurile sale din Glass House, Diaz, Aniela, Iubire si onoare, La Bloc etc.

Romanul “Intre doua lumi” este un bestseller în Statele Unite ale Americii, unde a fost publicat sub titlul de “Velvet Totalitarianism” si unde va fi ecranizat de catre producatorul Bernard Salzman. Volumul imbina autobiografia autoarei cu fictiunea si este în acelasi timp un thriller politic dens, o meditatie asupra dictaturii, o demascare a regimului opresiv condus de Nicolae Ceausescu si o emotionanta reconstructie a cautarilor unei familii: fiecare membru în cautarea celorlalti si toti în cautarea libertatii. „Evocativa si extrem de covingatoare, Velvet Totalitarianism este o carte de pretuit, iar Claudia Moscovici este o scriitoare de urmarit, acum si pe viitor" (Travis Holland, autorul “The Archivist’s Story)

Sursa: Tushyo Group - 22 Septembrie, 2011