# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Vescan si Alina Eremia lanseaza "In Dreapta Ta"

Vescan si Alina Eremia lanseaza "In Dreapta Ta"

Vescan si Alina Eremia lanseaza "In Dreapta Ta"
MusicExpertCompany si MediaPro Music prezinta o colaborare inedita intre Vescan si Alina Eremia, un single plin de atitudine si energie, "In dreapta ta". 

Cei doi artisti au fost extrem de incantati de aceasta colaborare. Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri, a spus Alina. 

Ma bucur ca piesa este o colaborare cu Alina Eremia, de cand a intrat in studio am stiut ca ea este vocea perfecta pentru In dreapta ta. Talentata, serioasa si cu un zambet mare si cald, ne-am inteles foarte bine toti si drept urmare se simte asta in energia piesei, totul e direct si clar. Ne propunem sa punem pe ganduri pe toata lumea, daca nu, macar sa se gandeasca fiecare daca a fost in dreapta partenerului sau partenerei, daca a fost acolo cand celalalt avea cea mai mare nevoie, a spus Vescan. 

Piesa “In dreapta ta” reprezinta o scrisoare adresata unei foste iubiri: E ca o concluzie trasa dupa mult timp de la despartire... Adevarul e ca nu orice cuplu e veritabil. Multi doar cred ca se implica trup si suflet, cand de fapt sunt total absenti din viata partenerului, chiar daca fizic sunt prezenti. Pentru a rezista cu adevarat langa cineva trebuie sa ai nervi de fier, caracter de piatra si suflet de campion. Iubirea e doar garantia!, a spus Vescan, reprezentantul noului val de tineri rapperi romani care se bucura deja de aprecierea a milioane de fani.

Pentru Alina, acesta este al treilea single din cariera sa solo, dupa "With or Without You" si "Tu esti vara mea", care s-a bucurat de un mare succes in vara acestui an.

Piesa "In dreapta ta" a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music.

Sursa: MusicExpertCompany - 8 Noiembrie, 2013