Vera lansează „Dulce sau sărată” | Versuri.ro
Vera lansează „Dulce sau sărată” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Vera lansează „Dulce sau sărată”

Vera lansează „Dulce sau sărată”


Vera lansează „Dulce sau sărată”

După ce în ianuarie Vera cânta despre cum iubirea o aruncă înspre nori, iar în martie artista compara relaţia de dragoste cu antiteza soare - lună, acum Vera revine cu o nouă piesă intitulată "Dulce sau sărată". "Dulce sau sărată" este o piesă pop, al cărei subiect gravitează tot în jurul iubirii, doar că de această dată dintr-un unghi diferit. În această melodie, artista cântă despre o decizie importantă de cuplu, mai precis despre alegerea între terminarea relaţiei sau lupta în încercarea de a o salva. Însă, alegerea trebuie făcută cu grijă de către partner, deoarece: "N-o să fie marea aşa ca mine/ Dulce sau sărată, n-o să mai fie".  
 
Piesa a fost compusă de Vlad Isac şi Vera, iar versurile au fost scrise de Vera şi Vasile Ţurcanu, în timp ce de producţia piesei s-au ocupat Vlad Isac şi Marius Mirica. Referitor la piesă, Vera a spus: " Piesa e scrisă de mine şi de Vlad Isac, regizorul videoclipului este Victor Filipov, şi este făcut la Chişinău. <> este inspirată din trăirile mele personale. Eu îmi pun viaţa pe foaie".

Videoclipul, regizat de Victor Filipov şi avându-l pe Mihail Pislaru drept DOP, poate fi comparat cu un film de dragoste, în care este înfăţişată o relaţie tumultoasă, dar pasională de iubire. Cadrele alternează între "highs and lows", mai exact subliniază antiteza dintre momentele în care relaţia decurge ca la carte şi momentele tensionate, în care relaţia este pusă la încercare, conturând astfel mesajul transmis de versurile piesei. Cuplul din videoclip este interpretat de Vera şi actorul Sergiu Ciobanu. Când a fost întrebată despre clipul muzical, Vera a declarat: "Karma sau nu, nu ştiu... Dar cam tot ce am filmat până acum a fost filmat pe un friiig... Însă, am înţeles că dacă ai ce spune lumii, vei fi ascultat... E frumos să îţi pui toate trăirile pe foi şi să le transformi în artă".
 
Vera este o artistă originară din Republica Moldova. Artista a studiat la Academia de Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, Facultatea de Actorie, prima sa pasiune fiind actoria, însă, după ce a lucrat la radio timp de 3 ani, s-a decis să-şi urmeze visul în industria muzicală. Aceasta a cucerit publicul după ce a participat la etapa naţională Eurovision Song Contest 2018, X Factor România şi Cântă cu mine, unde Vera a impresionat cu timbrul inedit şi interpretările live de excepţie. Vera a fost şi prima artistă din Republica Moldova ce a concurat la Vocea Turciei.

Sursa: Universal Music Romania - 23 Iunie, 2021
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z