# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Trupa Phaser lanseaza single-ul "Pana vine dimineata"

Trupa Phaser lanseaza single-ul "Pana vine dimineata"

Trupa Phaser lanseaza single-ul "Pana vine dimineata"
Trupa Phaser revine cu single-ul "Până vine dimineaţa", o piesă în care o poveste de dragoste se conturează în atmosfera nebună a unei petreceri pe plajă. 

"De multe ori poveştile de dragoste încep în situaţii inedite. Poate e un clişeu, dar iubim chefurile care ţin până dimineaţa, mai ales când se întâmplă pe plajă şi se termină cu un răsărit superb în largul mării", declară membrii trupei.

Videoclipul a fost conceput de membrii trupei şi a fost creat împreună cu Sebastian MARU Films din Timişoara. Este o nouă colaborare între echipa de producţie video şi trupă, după videoclipurile lansate deja pentru single-urile "Călători" şi "Mă aprinzi". Filmările pentru videoclip au fost realizate în mai multe locaţii, atât pe litoral, cât şi în Timişoara.

"Mulţumim celor de la Fratelli Timişoara care ne-au pus la dispoziţie terasa de vară By The River şi mulţumim tuturor prietenilor noştri care au participat la filmări, mai ales actorilor principali Horea Bite şi Jacqueline Bugilan", au mai adăugat cei de la Phaser.

Muzica şi versurile sunt scrise de membrii trupei, iar producţia şi masterizarea au fost efectuate la Studio66 împreună cu George Hora.

În toamna anului trecut, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music şi Universal Music Romania, "Până vine dimineaţa" fiind al treilea single lansat în această formulă, după "Alerg" şi "Călători". La începutul anului, trupa a realizat şi versiuni live ale unor piese proprii în cadrul ULive Session. Din componenţa trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprişan (clape) şi Arnold Birta (tobe).

Sursa: Universal Music Romania - 20 Iulie, 2018