Trupa byron lanseaza piesa "Cu capul in nori" | Versuri.ro
Trupa byron lanseaza piesa "Cu capul in nori" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Trupa byron lanseaza piesa "Cu capul in nori"

Trupa byron lanseaza piesa "Cu capul in nori"


Trupa byron lanseaza piesa "Cu capul in nori"
Cu capul in nori este titlul variantei in limba romana a celei mai noi piese byron - Road Trip. Videoclipul acesteia, filmat in cadrul turneului national de promovare a DVD-ului Live Underground, a fost produs si editat de Laszlo Demeter, basistul byron, care este de asemenea si artist vizual. Acesta este un veritabil "film de calatorie" pentru formatie, fiind infatisate atat imagini din concerte cat si secvente de pe drum si "behind the scenes".

Este pentru prima oara cand byron inregistreaza o varianta in limba romana pentru o piesa proprie. Trupa intentioneaza ca, de-acum incolo, fiecare piesa single sa fie insotita de o versiune in romana.

Remixul piesei Cu capul in nori se gaseste momentan numai in sectiunea Exclusive a aplicatiei mobile byron pentru smartphone-uri Android. Aplicatia mobila poate fi descarcata de la adresa //byronmusic.ro/mobile. In zilele urmatoare, trupa va face disponibile pentru download toate variantele existente ale piesei Road Trip (in limba romana, engleza si remixurile acestora).

Piesa Road Trip (Cu capul in nori) a fost compusa de catre solistul Dan Byron in luna februarie, in cadrul unui challenge international pentru compozitori. Participantii la competitia anuala se angajeaza sa compuna si sa inregistreze un album muzical de 10 piese in doar 28 de zile, iar Dan a finalizat cu succes provocarea din acest an. Mai multe piese compuse cu acea ocazie vor ajunge pe urmatorul album de studio. Inregistrarile pentru noul album vor incepe in aceasta toamna, iar lansarea va avea loc cel mai probabil primavara viitoare.

byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara electrica

6fingers – clape, chitara acustica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

 

Website: //byronmusic.ro

Facebook: //facebook.com/byronmusic

Twitter: //twitter.com/byronmusic

Youtube: //youtube.com/byronvideos

Sursa: byronmusic.ro - 7 Septembrie, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z