Trupa byron anunta turneul de promovare a albumului Perfect | Versuri.ro
Trupa byron anunta turneul de promovare a albumului Perfect | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Evenimente >> Trupa byron anunta turneul de promovare a albumului Perfect

Trupa byron anunta turneul de promovare a albumului Perfect


Trupa byron anunta turneul de promovare a albumului Perfect

Dupa succesul petrecerii de lansare a celui de-al treilea album, ce a strans peste 1000 de spectatori in cele doua seri de la Bucuresti, trupa byron urmeaza sa plece intr-un turneu national de promovare.

Cel de-al treilea album de studio al trupei byron, Perfect, contine 16 adaptari si reorchestrari dupa melodii romanesti de Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Timpuri Noi, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Ada Milea, Kumm, Luna Amara si altii. Pe album mai apar, de asemenea, o varianta cu versuri in romana de Alexandru Andries a piesei „Watercolor” de pe albumul de debut byron din 2007, precum si doua piese inedite compuse de Nae Caranfil pentru proiectul unui musical blocat de cenzura comunista. 

„Totul a pornit de la o provocare: cand am infiintat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult in gluma atunci, ca al treilea album va fi in limba romana. Apoi ne-am dat seama ca ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – sa le multumim, intr-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, asadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune ca Perfect este cel mai indraznet lucru pe care  l-am facut pana acum, atat prin concept cat si prin executie. Lista de invitati este foarte mare si o să aveti surpriza sa vedeti alaturi de noi cateva nume foarte cunoscute. Daca faci un pas in spate sa te uiti cati oameni au fost implicati in acest proiect, de la compozitori la interpreti si colaboratori, e extraordinar.” declara Dan Byron, solistul trupei, despre noul album.

Datele confirmate pana acum sunt urmatoarele:

25 februarie – Constanta, Club Pulse
3 martie – Cluj-Napoca, Diesel Club
4 martie – Tg. Mures, Bastionul Dogarilor
18 martie – Suceava, Vox
19 martie – Iasi, Hand
25 martie – Focsani, TMC
26 martie – Galati, Zod!ar
7 aprilie – Sibiu, Oldies Pub
8 aprilie – Pitesti, Hush
15 aprilie – Timisoara, 700 Coffee & Lounge
22 aprilie – Bucuresti, Wings Club
6 mai – Bacau, The Stage

Sursa: byronmusic.ro - 22 Februarie, 2011Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z