# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Tranda lanseaza videoclipul piesei "Dubii"

Tranda lanseaza videoclipul piesei "Dubii"

Tranda lanseaza videoclipul piesei "Dubii"

La scurt timp dupa ce a lansat albumul "NORD", Tranda ne prezinta acum videoclipul piesei "Dubii", primul single extras de pe cel de-al patrulea material discografic al artistului.

"Am primit multe mesaje ca ar fi blana sa fac un clip la piesa asta si aparent s-a dus cel mai bine de pe albumul NORD. Am vorbit cu Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care de altfel lucrez din 2011, am facut un script, s-a gasit o data libera si suntem foarte multumiti de felul in care a iesit. Le multumesc enorm tuturor celor implicati in proiectul asta si celor care ma sustin in continuare! Sper sa va placa si ne auzim pe NORD!", declara TRANDA.

Dupa cum declara mai sus, Tranda a filmat alaturi de regizorul Ionut Trandafir, pe parcursul unei zile, in Constanta, orasul sau natal.

"Nord" este al patrulea material de studio semnat Tranda, după "Evoluţia" şi Constangeles Vol 1 şi Vol 2. Pe album se regăsesc 13 track-uri, dintre care single-urile extrase până acum şi anume, "Picioarele inainte", "Club Nostalgia", "Oh Baby" şi "Dubii".

Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul "Constangeles", ce a dat şi titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca "In Drum Spre Bani", "La lume din nou", "Daca cerul", "Pe zona", "Bulevard", "Febra" şi a colaborat cu artişti ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

Sursa: Universal Music Romania - 17 Iulie, 2019