# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> "Tonight", noua piesa Cuantune

"Tonight", noua piesa Cuantune

"Tonight", noua piesa Cuantune
CUANTUNE lanseaza astazi primul single din anul 2012, “TONIGHT”! Mai mult decat atat, odata cu lansarea piesei, grupul de nu-jazz adreseaza o provocare celor care le asculta muzica si ii rasplateste cu o intalnire la un concert, dar si alte premii!
 
Cu beat-uri alertante si o nota covarsitoare de nu-jazz, “Tonight”, cea mai noua productie CUANTUNE, este incepand de astazi disponibila publicului. Orchestrata de Mario Cruxfader, piesa a fost compusa chiar de solistii trupei si similar compozitiilor anterioare se bucura de colaborarea lui Michael Acker la bas si a lui Alexandru Olteanu la pian. “Tonight” readuce combinatia nonconformista de jazz, soul si dance mai aproape  de ringul de dans si de publicul abonat muzicii de calitate.
 
In acelasi timp, CUANTUNE ofera tuturor faniilor din online ocazia de a-si exprima direct pararea despre noua piesa, raspunzand la o simpla intrebare: “De ce iti place piesa “Tonight”?”! Pentru a participa la concurs, fanii nu trebuie sa faca mai mult decat sa aiba un cont de Facebook activ, sa acceseze pagina https://www.facebook.com/cuantune si sa scrie pe “wall” de ce le place proaspat lansatul single “Tonight”. Autorul mesajelor de feedback ce va primi cele mai multe “like”-uri va beneficia de intrare gratuita pentru doua persoane la urmatorul concert CUANTUNE, unde va avea ocazia sa ii intalneasca pe membrii trupei in culise si sa afle detalii despre activitatea proiectului chiar de la acestia, dar si de alte surprize puse la cale de trupa. Data limita de intrare in concurs: joi, 16 februarie.
 
Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) si Matt Smith (drums). Printre piesele de succes lansate pana la acest moment se numara “Stand Up On Your Feet” si “This Time”, ultima compozitie reprezatand si primul videoclip al trupei.
 
Portofoliu si poza de prezentare “Tonight”: Animat - credite foto. Vestimentatia - asigurata de Chotronnete. Locatie - European Heritage. Make-up artist - Raluca Bulmeza. Hair stylist - Carla Ladner. Accesorii -  Timeea Mare
 
Piesa “Tonight”, cele mai recente informatii cu privire la activitatea trupei,  concursuri, concerte, dar si alte aparitii ale membrilor CUANTUNE, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale: www.cuantune.com/ www.facebook.com/cuantune/ www.youtube.com/cuantune/ www.myspace.com/cuantune.

Sursa: cuantune.com - 26 Ianuarie, 2012