# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Tombola "The Masterpiece"

Tombola "The Masterpiece"

Tombola "The Masterpiece"
Ti-ai luat bilet la The Masterpiece? Grabeste-te! Ai sansa ca mergand la spectacol sa castigi! Premii in valoare de 1100 Euro vor fi oferite de Lufthansa si producatorul evenimentului!
 
Ia-ti bilet la concertul The Masterpiece  care va avea loc la Sala Palatului, sambata  23 Martie 2013, incepand cu ora 19:00, pastreaza-l pentru confirmare, completeaza intreg  formularul (completati corect numele si numarul de telefon in formularul de participare) pe care o sa-l primesti la intrarea in sala si la sfarsitul spectacolului introdu-l in urna special destinata concursului!
 
IN URMA EXTRAGERII POTI FI FERICITUL POSESOR AL  UNUIA  DINTRE PREMIILE OFERITE!
 
5 Machete Boeing 747-8I Intercontinental Lufthansain valoare totala de 250 de Euro, 5 Machete Airbus A380-800 Lufthansain valoare totala de 250 de Euro si o tableta Microsoft Surface RT in valoare de 600 de euro!
 
Extragerea se va efectua in data de 24 Martie 2013, in fata unei comisii formata din trei membri independenti de organizator, producator sau artistii implicati in spectacol, in prezenta unui avocat si in deplina conformitate cu legislatia in viguare.
 
Castigatorii vor fi anuntati public in data de 27 Martie 2013  prin Comunicat oficial pe site-ul comunicatedepresa.ro si personal prin telefon.
 
Vino la The Masterpiece si castiga!
 
Biletele pot fi achizitionate pin reteaua Myticket.ro/Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, prin reteaua Eventim, reteaua Bilete.ro si direct de la Casa de bilete a Salii Palatului.



Sursa: TheMasterpiece.ro - 14 Martie, 2013