# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Stela Botan & Paralela 47 - Mai sus

Stela Botan & Paralela 47 - Mai sus

Stela Botan & Paralela 47 - Mai sus
Stela Botan, "fata care canta rock" - asa cum este denumita de presa din Republica Moldova, lanseaza single-ul si videoclipul "Mai sus", in colaborare cu trupa Paralela 47. 

Melodia este compusa de catre membrii formatiei Paralela 47, iar videoclipul este regizat de catre Daikiri Studio si a fost filmat pe parcursul a doua zile, in Romania, la Busteni si Brasov, cat si in Chisinau. 

"Piesa vorbeste despre inaltime, la propriu si la figurat. Atunci cand crezi ca poti face ceva, ai reusit deja pe jumatate. Drumul fiecaruia catre "Mai sus" trebuie sa fie plin de ambitii, aspiratii, surprize, chiar daca de cele mai multe ori este foarte greu. Melodia iti da curajul sa faci mai mult si sa realizezi acele ganduri pe care le credeai imposibile", declara Stela Botan. 

Stela Botan a participat in 2014 la X Factor Romania si a impresionat juriul cu timbrul ei si in acelasi an a participat la Selectia Nationala Eurovision Republica Moldova cu piesa "Save me". Dupa celebrul concurs, Stela a lansat o piesa in colaborare cu Kapushon. Este vorba despre single-ul "Romanul despre Cluj", lansat alaturi de Cat Music, pentru care cei doi artisti au filmat un videoclip in Cluj. Anul 2015 aduce si colaborarea cu trupa Paralela 47, alaturi de care a sustinut numeroase concerte. 
Sursa: Cat Music - 10 Decembrie, 2015