# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Soul Project- I'm afraid

Soul Project- I'm afraid

Soul Project- I'm afraid
"Soul Project" este un proiect de suflet infiintat de catre MC Dany, pe numele lui real Bolocan Cristian Daniel, iar primul single, "I'm Afraid (you always change your mind)" este compus chiar de catre el, fiind inspirat din intamplarile sale si suntem siguri ca se va putea regasi oricine in versuri.

Ideea de realiza "I'm Afraid (you always change your mind)" a venit acum un an, in urma unei despartiri prin care a trecut MC-ul. Acesta a luat in considerare si parerile unor prieteni si impreuna cu fratele sau, Ovidiu Bolocan (13 ani ), tanarul chitarist al melodiei, au finalizat versiunea acustica a piesei.

Urmatorul pas a fost sa gaseasca o voce care putea sa ridice asa de sus linia melodica si au decis ca cel mai potrivit este Adi Mot, care a fost incantat de proiect si a acceptat fara ezitare sa faca parte din el.

In final acestia au mers la ProSound Studio unde Alex Ardelean, un vechi prieten al lui Dany, s-a ocupat de orchestratie si asa a iesit rezultatul mult asteptat.

"Am crezut si cred in continuare in dragoste si este important ca fiecare sa treaca printr-o poveste de iubire fara frica, indiferent de consecinte.", a spus MC Dany.

Adi Mot, in varsta de 25 de ani, este un solist vocal de muzica usoara si nu numai, care canta intr-o formatie de 3-4 ani de zile, nu are studii muzicale, nefacand nicio ora de canto.

"Muzica pentru mine e o pasiune, un mod de exprimare, o evadare si un mod de a ma regasi intr-un fel sau altul. Ma bucur sa fac parte din acest proiect.", spune Adi.

Ovidiu Bolocan canta de la varsta de 9 ani la chitara si voce si a castigat o multime de concursuri pana in prezent. Este un pusti extrem de talentat care promite foarte mult!

Sursa: Versuri.ro - 24 Ianuarie, 2016