# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Soparla - "Losing my mind"

Soparla - "Losing my mind"

Soparla - "Losing my mind"
La doi ani de cand Soparla a parasit trupa Animal X, artistul s-a hotarat sa inceapa o cariera solo. Asadar, relansarea sa muzicala a inceput cu piesa "Losing my mind", care se bucura si de un videoclip.

Impreuna cu echipa Sindrum Media, Soparla s-a reinventat, si-a schimbat look-ul si a lucrat la un concept de show inedit.

La compozitia piesei "Losing my mind" au lucrat si Shatyr, Oana Matache, Criss Yann si Noni, iar de videoclip s-a ocupat Divizia de Film, in regia lui Mircea Ibadof.

Filmarile pentru videoclip au durat 4 zile, au avut loc la Faur si nu au fost lipsite de incidente. Este vorba despre un videoclip urban, ce contine multe elemente din sporturile extreme: slakling, parkour, trial, monocycle, breakup, etc, rezultat al faptului ca Soparla a fost mereu apropiat de comunitatile underground si a sustinut astfel de miscari. In primul episod "The Episodes by Sindrum" este inclus si un making of al videoclipului.

In ultima vreme, Soparla isi petrece timpul in sala de repetitii, alaturi de dansatorii sai, dar fanii il pot gasi pe pagina lui de Facebook unde este foarte activ.

Sursa: Sindrum Media - 2 Octombrie, 2012