# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Smiley - un nou videoclip... "CRIMINAL"

Smiley - un nou videoclip... "CRIMINAL"

Smiley - un nou videoclip... "CRIMINAL"
Pentru ca ii place sa se reinventeze in permanenta, Smiley ne lasa iarasi fara cuvinte cu noul sau videoclip… CRIMINAL.

"Criminal"  e mai mult decat un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe rasturnari de situatie, care te tine cu  respiratia taiata in fata ecranului asteptand sa vezi ce se va intampla pana la urma. Sunt convins ca o sa va placa, declara Smiley.

Realizat de echipa HaHaHa Video Production în colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei povesti de dragoste imprevizibile, punandu-ne pe jar si lasandu-ne in acelasi timp fara cuvinte, ba chiar reusind pe alocuri sa ne si amuze. Filmarile au durat mai bine de doua zile si s-au desfasurat atat in Bucuresti cat si in Dobrogea, locatii care au fost surprinse intr-o lumina cu totul noua, ducandu-ne cu gandul la un blockbuster Hollywoodian. 

Produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu Cat Music, Criminal este o colaborare cu  unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci - Kaan - si vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu Dead man walking, single ce a fost licentiat in ţari ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.   

Piesa Criminal urmeaza sa fie inclusa pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat în toamna acestui an.

Smiley pe Facebook

Smiley pe Twitter
 
Kaan pe Facebook





Sursa: HaHaHa Production - 4 Iulie, 2013