# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Smiley - De unde vii la ora asta?

Smiley - De unde vii la ora asta?

Smiley - De unde vii la ora asta?
10 aprilie, in anul 10 din cariera sa solo, Smiley lanseaza cea de-a doua piesa noua cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care si-a propus sa le faca in cadrul proiectului aniversar #Smiley10. "De unde vii la ora asta?", noul single al artistului, produs de HaHaHa Productions, alaturi de Cat Music, aduce si primul videoclip in care Smiley nu zambeste deloc.

Dupa piesa-manifest "Flori de plastic", primul videoclip din cariera sub forma unui scurtmetraj de animatie, "De unde vii la ora asta?" este prin versuri si imagini o fuga intre realitate si imaginatie pentru regasirea iubirii in relatie, in pasi de framantare, asteptare, suspiciune si repros. 

Regizat de Iura Luncasu, videoclipul piesei "De unde vii la ora asta?" s-a filmat intr-o zi si o noapte pe Domeniul Manasia, in Centrul Vechi din Bucuresti si pe acoperisul uneia dintre cele mai inalte cladiri din oras.  

"De unde vii la ora asta? - refrenul acesta se aude pe diverse tonalitati in multe case si relatii, iar fuga unuia dupa celalalt, desi fizic ei se afla unul langa celalalt, este confuza si dureroasa.", spune Smiley despre piesa #2din10 pe care o daruieste publicului sau in anul de sarbatoare cu numarul 10 prin proiectul #Smiley10. 

"Este prima mea colaborare cu Smiley. Sunt incantat atunci cand cunosc oameni care creeaza din pasiune. Am avut aceeasi senzatie si la filmare, a fost o energie buna, extrem de productiva. Mi-am dorit sa fac un clip cu o poveste aparte, un clip mai putin descriptiv. Sunt adeptul povestilor si in videoclipuri, imi place sa creez situatii neasteptate si sa surprind publicul. Ca-n viata, aparentele trebuie decodificate, aceasta este si esenta povestii din videoclip. Aparent, el este cel care traieste o drama, asteptand-o pe ea pana tarziu in noapte. Am gasit insa, acest twist care este relevat la sfarsitul clipului, cand realizezi ca, de fapt, el, cel care agonizeaza, este asteptat acasa de catre iubita, iar totul s-a derulat in imaginatia lui. De multe ori, cand iubesti si din dorinta de a conserva o relatie, poti avea o mie de trairi sau de stari", explica Iura Luncasu, regizorul videoclipului "De unde vii la ora asta".

In cadrul proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile, marea petrecere va fi pe 1 iunie, cand Smiley va sustine la Arenele Romane, un concert aniversar.

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai influenti artisti, compozitori si producatori muzicali din Romania, cu o cariera de peste 10 ani. A inceput ca membru in trupa Simplu, iar in 2008 si-a continuat cariera solo. Piesele scrise si lansate de el au fost premiate de-a lungul anilor de industria muzicala din Romania: "In lipsa mea" - Cel mai bun cantec, "Plec pe Marte" - Cel mai bun album Dance, "Dream Girl" - Nr. 1 in clasamentele muzicale din Romania timp de 15 saptamani. 
Sursa: Cat Music - 12 Aprilie, 2017