# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Single The dAdA – Ne doare la...

Single The dAdA – Ne doare la...

Single The dAdA – Ne doare la...

Dupa lungi discutii care se poarta inca dinaintea erei noastre cu privire la dilema oului, baietii de la The dAdA ne propun astazi raspunsul: mai intai a fost cocosul cu atitudine! Gandindu-se la cocosul care a creat cu nepasare o intriga ce dureaza de secole, piesa "Ne doare la..." poate fi interpretata ca un manifest exprimat curajos si relaxat la adresa tiparelor sociale, un indemn la acceptare a propriilor convingeri in fata regulilor impuse.

"Am compus aceasta piesa pentru ca asa ne-a venit...am vrut sa strigam in gura mare ca nu ne plac impozitele, ratele, amenzile, ca nu vrem sa fim sclavii propriei societati. Militam in cuvinte simple pentru dreptul de a sta, sau pentru dreptul de nu-i lasa pe altii sa aleaga in locul nostru ce este mai bine pentru noi. Credem in muzica live de calitate, in mesaje simple si speram ca si voi veti duce mesajul muzicii noastre mai departe. Oricum, cine nu striga tare...nu are!! :)", declara baietii de la The dAdA.

The dAdA este o trupa cu influente alternative, garage, indie si raggae, care activeaza din anul 2006 sub numele de "15 Grade". Numele trupei a fost schimbat in The dAdA anul trecut, odata cu plecarea unuia dintre membri. De-a lungul timpului, trupa a sustinut peste 100 de concerte in cluburile underground din tara si strainatate.

The dAdA este formata din Septimiu – chitara&voce, Mihai – chitara-bas&voce, Teo – chitara&voce si Bob – tobe, remarcandu-se prin obtinerea premiului II la Stufstock Newcomers, sau numarandu-se printre finalistele concursului Global Battle of The Bands, editia 2010.

Sursa: HaHaHa Production - 22 Aprilie, 2011