# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Single nou Puya - Vestul Salbatic

Single nou Puya - Vestul Salbatic

Single nou Puya - Vestul Salbatic

Puya lanseaza noul single, intitulat “Vestul Salbatic”. Inregistrat in aceeasi perioada cu “Americandrim", “Vestul Salbatic” abordeaza problema plecarii masive a romanilor peste granita in cautarea unei vieti mai bune in alte tari.

Artistul a declarat:

“E o mica istorie a exodului romanilor in strainatate, exod care s-a dovedit a fi bun pentru starea materiala a familiilor respective. Multe dintre ele vin din sate mici si extrem de sarace, iar situatia acestor familii s-a imbunatatit de cand lucreaza acolo. Insa Romania a avut de pierdut. Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile si mancam produse proaste de import. Noi, care avem atatea posibilitati, mancam foarte prost. Majoritatea romanilor si-au lasat pamanturile si au plecat sa culeaga capsuni in strainatate”.


Daca locuiesti in strainatate si vrei sa apari in videoclipul “Vestul Salbatic“, filmeaza-te cantand pe aceasta piesa si trimite link-ul cu filmuletul tau la adresa contact [at] puyaoficial.ro. Cele mai reusite filmulete vor fi incluse in videoclip.

Versurile trimise de Adyzynho pot fi gasite aici.

Sursa: //www.monden.info/muzica/premiera-single-puya-vestul-salbatic - 15 Martie, 2011