# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Single nou Da FLeiva - "Get Out (Of my mind)"

Single nou Da FLeiva - "Get Out (Of my mind)"

Single nou Da FLeiva - "Get Out (Of my mind)"
Aer proaspăt pentru industria muzicală românească, Da Fleiva - Get Out (Of my mind) 

Deja cunoscut în lumea muzicii ca solist, totodată foarte apreciat ca şi producător, Da Fleiva lansează un nou single ce se doreşte a fi un aer proaspăt pentru industria muzicală românească. "Piaţa este deja saturată de stilul dance house, deşi asta am produs până acum alături de colega mea de trupă Bijue. Am considerat momentul oportun să îmi iau inima în dinţi şi să lansez o piesă pe stilul progresiv, stil ce incă nu este adoptat de artiştii consacraţi din tară. Sunt sigur că în următoarele semestre tot mai mulţi vor adopta acest gen muzical" a declarat Flavius Filipescu alias Da Fleiva. Piesa se numeşte Get Out (Of my mind), este în colaborare cu baieţii de la InTempo în studioul Jhaps si o puteti asculta acum.

Jhaps Records, casa de producţie ce îl reprezintă pe artist a declarat că piesa este deja licenţiată în ţări precum Israel şi  Elvetia încă dinaintea lansării. Alte negocieri sunt deja pe rol, fapt ce ne poate garanta succesul acestei piese.

Da Fleiva nu este la prima lui colaborare, lucrând împreuna cu Dj Robert Georgescu si Lara la “I feel”, piesă ce s-a bucurat deasemenea de succes. El a produs şi produce muzică în continuare, nu doar pentru el ci şi pentru alţi artişti de origină română şi străină.

Sursa: jhaps.com - 28 Februarie, 2012