# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Simona Radu - LLA

Simona Radu - LLA

Simona Radu - LLA
Daca n-o stiti pe Simona Radu de pe vremea cand era solista Trupa sau de pe urma colaborarilor cu Firma si Vama Veche, precis ati auzit macar refrenul piesei "LLA", hitul-surpriza al ultimelor luni la Radio Guerrilla!

"LLA" vine si propune in joaca o alternativa la marea de hituri comerciale facute dupa sablon care ne invadeaza constant prin intermediul radiourilor si ne raman in minte, agatandu-ne cu versuri facile si lipicioase. "LLA" este revolta ironica si cu zambetul pe buze a celor care vor sa auda mai mult decat refrene goale si beat-uri fara substanta. Iar acum, "LLA" are si un videoclip – o ilustrare jucausa a distantei dintre doua lumi muzicale atat de diferite.

"Daca piesa e o parodie la adresa hiturilor romanesti din ultima vreme, ideea clipului a venit oarecum natural – o parodie la adresa unui anumit tip de persoana, nu neaparat din muzica. Am incercat sa mai atingem un aspect – imaginea departe de realitate pe care si-o creeaza majoritatea vedetelor, lucru ce se practica atat la noi, cat si in show-bizul international unde atinge cote extreme", spune Simona Radu.

"La filmari ne-am distrat copios! Unele idei au fost spontane,  manifestari de moment. De exemplu, ideea de a ma ironiza inclusiv pe mine a venit abia pe la sfarsitul filmarilor... pana la urma asa e corect: nu mi-as permite sa-i parodiez pe altii daca n-as putea face asta si cu mine!", mai adauga Simona. 

Clipul este o productie proprie si a fost realizat cu ajutorul unei echipe de oameni talentati si pasionati. 

Credits:

Regie – Simona Radu & Cristian Georgescu
Operator – Cristian Georgescu
Lumini – Bogdan Mosorescu
Editare foto/video – Simona Radu
Consultant vestimentar – Luiza Clinciu
Multumiri – Iulia Pop


Download "LLA" – //simonaradu.bandcamp.com/album/lla
Facebook – //www.facebook.com/SimonaRaduMusic









Sursa: Overground Music - 26 Iunie, 2013