Silviu Pasca - "Crazy MTFKR" | Versuri.ro
Silviu Pasca - "Crazy MTFKR" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Silviu Pasca - "Crazy MTFKR"

Silviu Pasca - "Crazy MTFKR"


Silviu Pasca - "Crazy MTFKR"
Silviu Pasca ne propune un single exploziv, care nu se încadrează în niciun tipar: „Crazy MTFKR”. E un îndemn să privim lucrurile altfel.  O provocare să gândim outside the box.

Crazy MTFKR este un single care nu se încadrează în niciun curent muzical autohton, în definitiv nici nu am urmărit acest lucru, am convenit să facem o piesă aşa cum simţim noi şi să îi dăm drumul în lume”, spune artistul.

Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusă de echipa de producători: Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian și Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Pașca în colaborare cu Smiley, Dorian și Mike Obinna Chigbundu.

Videoclipul este o producție HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizată de Ionuț Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din cărțile de benzi desenate. Transformă realitatea, conturând o lume în care fiecare dintre noi poate deveni un supererou.

Silviu Pașca este un artist cunoscut pe piața muzicală românească pentru vocea sa puternică, optimismul debordant și lejeritatea cu care abordează diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop sau pop-rock).  Și-a descoperit adevărata pasiune pentru muzică mergând alături de prietenii săi în cluburile de karaoke din Timișoara.

Notorietatea a câștigat-o în cel de-al doilea sezon de la ”Vocea României”, în echipa Smiley. Și-a urmat antrenorul la HaHaHa Production, iar în 2013 a lansat, în colaborare cu Feli, piesa „Prima piatră”. În paralel, a adunat o gașcă de instrumentiști foarte talentați și a pus bazele proiectului „The Guy”.

„Baiatu’ ăla cu barba mare”, cum îl știu apropiații, se află astăzi în fața unui moment mult așteptat – lansarea single-ul „Crazy MTFKR” și așa cum spune și artistul: „Pentru lucrurile în care-ți pui tot ceea ce ai, așteptarea este mai mult decât justificată, iar rezultatul binemeritat”.
Sursa: HaHaHa Production - 2 Decembrie, 2014
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z