# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> SHOT & Feli - Inevitabil

SHOT & Feli - Inevitabil

SHOT & Feli - Inevitabil
Anul trecut, pe 22 septembrie, Urs, Cale, Sorin şi Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, au lansat cel de-al doilea single de pe EP-ul "Mia". La fix cinci luni, au revenit cu o variantă acustică pentru una dintre cele mai bune piese ale proiectului -"Inevitabil". Pentru aceasta, băieţii au colaborat cu Feli şi au pregătit un videoclip de studio, care se potriveşte perfect cu mood-ul piesei.

"E mega tare că avem în jurul nostru oameni care ne inspiră. Feli este unul dintre ei. HaHaHa Production s-a transformat în a două noastră casă, loc unde se nasc multe astfel de colaborări şi unde ne petrecem zile şi nopţi creând. SHOT trece la next level şi abia aşteptăm să vă arătăm următorul single.

Cu ocazia asta le mulţumim fanilor noştri, SHOTies, care deja formează cel mai mare fandom din România, că ne sunt aproape şi că ne inspiră în fiecare zi", spun băieţii de la SHOT.

SHOT este cel mai recent proiect HaHaHa Production. Urs, Cale, Sorin şi Juno au pornit în luna mai în aventura vieţii lor, conduşi de un singur vis: muzica. Ies în evidenţă prin vocile bune şi super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

Prima piesă a trupei – "Buza de jos", a depăşit 6 milioane de vizualizări pe YouTube şi le-a adus băieţilor foarte mulţi fani pe reţelele de socializare. În octombrie anul trecut, SHOT au lansat si primul EP din carieră - "Mia", material care conţine 5 piese (inclusiv "Buza de jos" şi "Inevitabil") şi un bonus track.

Sursa: Ha - 24 Februarie, 2017