„Sesiune, sesiune”, noul cover lansat de Noaptea Tarziu | Versuri.ro
„Sesiune, sesiune”, noul cover lansat de Noaptea Tarziu | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer

  Versuri.ro >> Ştiri >> „Sesiune, sesiune”, noul cover lansat de Noaptea Tarziu

„Sesiune, sesiune”, noul cover lansat de Noaptea Tarziu


„Sesiune, sesiune”, noul cover lansat de Noaptea Tarziu
Noaptea Tarziu a lansat de-a lungul timpului mai multe parodii amuzante inspirate din viata de student, iar in "ajun" de sesiune, cei trei baieti au lansat un cover dupa piesa "Manele" a lui Spike. 
La mai putin de 24 de ore de la momentul lansarii pe YouTube, "Sesiune, sesiune" este pe locul 7 in topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

In parodia "Sesiune, sesiune", Noaptea Tarziu trateaza cu multa seriozitate problemele studentilor care nu invata nimic si trebuie sa isi rezerve un loc langa cuier, in timpul examenelor, pentru a avea acces la fituicile din geci, paltoane sau ghiozdane. "Perioada studentiei a fost foarte fun pentru toti trei si ne face placere sa cantam despre cum e sa ai examene, sa treci prin tot felul de situatii sau sa chiulesti. Faptul ca cei care ne urmaresc se distreaza cand ne asculta, ne bucura foarte tare si le uram succes in sesiune", declara Cuza de la Noaptea Tarziu.

Anul trecut, canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu a depasit pragul de 1,5 milioane de abonati si a devenit unul dintre cele mai mari canale de vlogging romanesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul baietilor este "Sunt un cocalar", care a generat peste 36 de milioane de vizualizari pe YouTube, urmat de clipuri precum "La bunica" (18 mil. de vizualizari) si "Am belit-o (Bacu')" (17,2 mil. de vizualizari). In total, cele peste 254 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depasesc 443 de milioane de vizualizari.

Anul trecut, echipa antrenata de cei trei baieti de la Noaptea Tarziu a castigat competitia Next Big Vlogger. In cadrul acestui proiect la care au participat pentru al doilea an consecutiv, Cuza, Emi si Cucu, alaturi de alti creatori de continut consacrati, au antrenat vloggeri incepatori pentru a-i ajuta sa devina urmatorii entertaineri de succes ai Romaniei.
Sursa: Cat Music - 15 Ianuarie, 2019
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-) Caută    cu Google direct

Custom Search

 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z