# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Rusalina - Give Me

Rusalina - Give Me

Dupa ce a facut furori sub numele de Shiva, Rusalina revine cu ceva nou, o piesa ritmata care va cuceri publicul din Romania si de peste hotare. Artista a inceput sa studieze muzica inca de la 10 ani si a participat la numeroase concursuri obtinand diferite premii. A urmat Liceul de Arta Sabin Dragoi din Arad, unde a studiat viola, chitara, pianul si canto.

Piesa va atrage publicul datorita sound-ului ritmat si a videoclipului care este filmat intr-un spatiu  neconvetional.  Videoclipul o surprinde pe Rusalina in ipostaze foarte sexy si ii dezvaluie o silueta de invidiat. "Give me" este o piesa cu un mesaj motivational, care incurajeaza oamenii sa nu renunte si sa lupte pentru ceea ce isi doresc.  

"Piesa 'Give me' este o piesa care inseamna foarte mult pentru mine, mesajul piesei este despre oameni puternici pe care chiar daca ii doboara viata cateodata, se ridica de jos, se scutura de praf si merg mai departe si iti ating scopul."

Piesa a fost realizata  in studiourile Tommo Production si este insotita de un videoclip in regia Ioanei Gomoi. 

"'Give me'a fost produsa in studiourile Tommo Production, oameni foarte dragi mie. Filmarile au avut loc intr-o hala abandonata din Bucuresti. Clipul a fost realizat de Ioana Gomoi.

"La filmari am imbinat  munca cu distractia. In ciuda faptului ca a fost foarte frig cu siguranta a meritat. Inca am o gramada de "suveniruri" de la acesta filmare- sclipici in toata casa astfel incat mi-e greu sa uit toate momentele frumoase si haioase"

Rusalina s-a facut remarcata cu piesa "Heart for a ride", care a fost lansata cand artista era cunoscuta in industria muzicala din Romania sub numele de Shiva.

"Imi aduc aminte cu drag de momentul in care visam la ce am acum, ma bucur din tot sufletul meu ca am reusit  indeplinesc dorinta copilului Rusalina.

Sursa: Media Pro Music - 28 Noiembrie, 2016