# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Ruby - Tată

Ruby - Tată

Ruby - Tată
Traim, visam, speram si, uneori, ne indepartam prea mult de ceea ce cu adevarat conteaza, judecam niste aparente, traim succesul in retele de socializare, fara sa mai reusim sa ne regasim pe noi insine.

Reintoarcerea la sine, la radacinile fiecaruia dintre noi, la dragostea  celor care ne-o ofera si ne-au oferit-o neconditionat este si tema celui mai recent single-manifest lansat de catre Ruby – "Tata".

Simbol al sex-appealului in Romania, Ruby ne lasa, prin noul sau single sa descoperim cel mai intim univers al artistei  - familia si dragostea fata de parinti.

"Mi-au dat lacrimile cand am ascultat piesa. Este un omagiu adus familiei, parintilor. E foarte bine sa ne urmarim visul, sa vrem cu tarie sa obtinem ceva in viata, dar sa nu uitam niciodata ca  ceea ce realizam in prezent, se datoreaza parintilor nostri, celor care au avut grija de fiecare pas al nostru, care ne-au oferit toata dragostea si s-au sacrificat pentru noi, poate mai mult chiar decat era nevoie.  Uneori amanam sa ii sunam, nu avem timp, uitam, mergem din ce in ce mai rar pe la ei, iar mesele in care toata familia se strange laolalta, devin doar amintiri. E pacat, nu trebuie sa fie asa, parintii sunt cei mai frumosi oameni de pe pamant", spune Ruby.

Single-ul "Tata" este compus de catre Vlad Manolache, Ionut Bacula si Marius Ivancea, iar videoclipul, cu o poveste simpla, directa, este regizat de catre Dan Petcan si ii are ca protagonitsti pe actorul George Pistereanu, alaturi de tatal sau - Zisu Pistereanu, pentru prima data impreuna, pe aceeasi "scena". 

George Pistereanu este cunoscut in special pentru rolurile din filmele "Eu cand vreau sa fluier, fluier" si "Loverboy", dar si pentru numeroasele premii obtinute la festivalurile internationale de film. Artwork: Damelina Cadar

Sursa: Cat Music - 26 Martie, 2016