# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Rocsana Marcu - Cu tine de mana

Rocsana Marcu - Cu tine de mana

Rocsana Marcu - Cu tine de mana
Rocsana Marcu si-a lansat cel mai nou videoclip alaturi de Marian Dirjan, "Cu tine de mână".

De ani buni este prezentatoarea la Antena Stars şi-şi rotunjeşte veniturile şi din cântat. După cum se ştie, în urmă cu 16 ani, Rocsana a debutat ca solistă în trupa Trinity, alături de Lili Sandu, apoi a schimbat stilul cu cel etno, şi a făcut parte din trupa Hora. 

Are concerte şi în străinătate, iar vinerea trecută, blondina a filmat al şaptelea videoclip din carieră. Totul s-a desfăşurat într-un cadru de vis. Timp de 12 ore, echipa şi dansatorii au stat printre flori. Mii de flori, întrucât, filmările s-au desfăşurat într-un magazin care se ocupă cu design-ul floral.

"Şi-au răsfăţat ochii şi simţurile cu cele mai frumoase flori. Au filmat într-un showroom de aranjamenmte florale pentru evenimente, aşa că ce putea fi mai minunat? Nu au mai simţit oboseala, chiar s-au bucurat de parfumul şi culorile acelea vii. Au avut o trupă de dansatori hawaiieni – Ke Aloha, condusă de Fabian Sanchez, cu 15 dansatoare, dintre care două negrese, s-au distrat până la 12 noaptea. Rocsana a experimentat puţin şi a stat şi în spatele camerelor de filmat, chiar s-au distrat", ne-a spus o prietenă din preajma Rocsana.