Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu - "Tot ce mi-a ramas" | Versuri.ro
Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu - "Tot ce mi-a ramas" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu - "Tot ce mi-a ramas"

Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu - "Tot ce mi-a ramas"


Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu - "Tot ce mi-a ramas"
Dupa colaborari cu artisti consacrati din Romania, pentru care a compus si produs piese - Marius Moga, Andra, Ruby, Amna, Corina, Robert Toma lanseaza primul sau single “Tot ce mi-a ramas”, feat ADDA si Liviu Teodorescu, prietenii lui de la DeMoga Music. 

“Robert Toma este un artist ambitios si un super producator pe care l-am descoperit in Tabara de Muzica, in 2013. Noi toti din DeMoga Music ii sustinem talentul!”, a declarat Marius Moga.

O coproductie DeMoga Music si Cat Music, piesa "Tot ce mi-a ramas" este compusa de Robert Toma, impreuna cu ADDA si Liviu Teodorescu, iar videoclipul este regizat de catre iRonic (Alin Sterian).

“Ma bucur foarte mult ca Marius Moga a avut incredere in mine si asa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistica, din toate punctele de vedere. Acum imi lansez prima piesa si am emotii, pentru ca e proiectul meu de suflet si e si mai important pentru mine faptul ca prietenii mei buni, ADDA si Liviu, canta alaturi de mine”, a marturisit Robert Toma.

Cei trei artisti au lucrat si pentru alti artisti cunoscuti din Romania si isi doreau de foarte mult timp sa lanseze o piesa impreuna, iar acum au trecut la fapte.

“Ma bucur mult ca fac parte din acest proiect si ca lansam o piesa impreuna, dupa ce am lucrat la atatea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul si ne dorim ca piesa sa aiba ecou si sa ajunga la oameni. Robert Toma este foarte talentat si este un artist complet. Sunt sigura ca o sa aiba un viitor stralucit in muzica, cu multa munca si incredere in el”, a marturisit ADDA.

“Piesa asta s-a scris singura, are viata, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni intregi la piesa, ca sa o auzim in forma in care este acum. Sper din suflet ca oamenii sa o perceapa asa cum o simtim noi”, a marturisit Liviu Teodorescu. 
Sursa: Cat Music - 3 Martie, 2015
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z