# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Residence Deejays & Frissco - "Never Let You Go"

Residence Deejays & Frissco - "Never Let You Go"

Residence Deejays & Frissco - "Never Let You Go"
"Doua zile de filmari, 80 de oameni implicati in productie sipost-productie, 4 locatii,  pasiune maxima, 10 zile de montaj siinca un vis implinit"  In felul acesta vede lucrurile pe scurt regizorul clipului, Ionut Untaru (Frissco), daca il intrebi despre experienta "Never let you go", noul single "Residence Deejays & Frissco".  
 
Noua piesa a baietilor a fost lansata aseara impreuna cu suport video si este cel de-al saselea single lansat dupa succesul avut cu "Sexy Love" , "Lovely Smile" , "Echo" , "My Way" si "Watch the sun". Piesa a fost produsa in studioul Frissco Music Group din Constanta si inregistrata la finalul lunii septembrie, fiind extrasa de pe primul album al celor 3, album ce va fi lansat in curand.
 
"Mi-a placut cum a sunat piesa de la primele acorduri inca de la stadiul de demo. Imediat ce a fost finalizat masterul am hotarat sa o lansam cu videoclip si ne-am implicat in productie si organizare pentru ca totul sa iasa asa cum ne dorim, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor."  (Dj Genesys)

"Cand am auzit prima oara linia de voce compusa de Frissco m-a fascinat felul in care a reusit sa combine influentele r&b-soul cu dinamica unei piese dance la 128 bpm. Am cazut de acord fara prea multe discutii ca o vom lansa ca single. Este una din piesele mele favorite iar clipul se potriveste perfect cu mesajul si starea pe care o am atunci cand o ascult"  (SgVanyaxx , keyboard)

"Vreau sa le multumesc pentru sprijin si profesionalism tuturor celor care s-au implicat in productia clipului, in special baietilor de la Dimos Auto, X-Team Racing Club, Revolution Dance Studio si Inside Bowling Center." (Frissco)

Sursa: Frissco Music Group Entertainment - 26 Noiembrie, 2012