# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Randi lansează o piesă fresh: Umbrele

Randi lansează o piesă fresh: Umbrele

Randi lansează o piesă fresh: Umbrele
Randi lansează o piesă fresh: Umbrele. Noul single are un sound diferit faţă de piesele sale anterioare, mai electronic, urban, perfect pentru cluburile din toată ţara.

Ca dovadă că piesa este perfectă pentru o seară în club, Randi ne arată mişcările sale de dans, pe care le-a învăţat în câteva ore, pe platourile de filmare ale videoclipului. "Coregraful" a fost nimeni altul decât regizorul videoclipului, Roman Burlaca, care este la cea de-a 4-a colaborare cu Randi.

Videoclipul a fost filmat în Chişinău şi este în ton cu tema si sound-ul piesei, prin imaginile urbane şi proiectiile folosite.

La fel ca toate piesele sale, Umbrele este compusă şi produsă de către Randi, în studiourile Famous Production.

"Umbrele vorbeşte despre demonii din noi, despre partea întunecată a fiecărui om, care uneori umbreşte gândirea şi spiritul. În piesă este vorba despre greşeli, care uneori lasă urme adânci în inimă si care vor ieşi mereu la suprafaţă, desi încerci să le ignori", spune artistul.

Randi este deasemenea parte din proiectul Morandi, care a lansat recent o colaborare cu DJ -ul Burak Yeter, cunoscut în toată lumea pentru piese precum Tuesday sau My Life Is Going On. Binecunoscutul DJ a fost cucerit de piesa Morandi, #Kalinka, şi a realizat un remix lansat recent pe canalul de YouTube Morandi. 
Sursa: Famous Production - 28 Februarie, 2019