# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Randi lansează "Ce te-aș mai"

Randi lansează "Ce te-aș mai"

Randi lansează "Ce te-aș mai"
Randi lansează Ce te-aş mai - o piesă veselă, de vară, plină de energie. Artistul a compus piesa într-o singură zi, iar lansarea ei nu a fost lipsită de peripeţii. Randi trebuia să filmeze videoclip pentru această piesă încă de acum o lună, dar înainte de filmari s-a ales cu piciorul în ghips pentru mai multe săptămâni din cauza unui accident pe terenul de fotbal şi a trebuit să amâne filmarea. 

 
Randi: Lumea îmi spune că lansez doar piese melancolice, de dragoste. "Ce te-aş mai" este dovada că nu e aşa: cânt şi piese vesele, după cum puteţi vedea ascultând noul single. Îmi place să experimentez lucruri noi, să ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferită de ceea ce ascultaţi de la mine de obicei. 

Videoclipul a fost filmat în Chişinău, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Randi este la a doua colaborare cu el, acum două luni a lansat Fana mea, cu un videoclip semnat de acelaşi regizor.
Randi are planuri mari pentru vara aceasta. Împreună cu echipa sa de la Famous Production continuă proiectul #ŞlagăreFamous, în cadrul căreia a lansat piese reinterpretate, alături de artişti precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Edward Sanda sau RINA şi lansează săptămânal episoade noi din seria #MiercuriLaFamous.

Sursa: Famous Production - 12 Iunie, 2018