# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Randi lansează o piesă nouă împreună cu Faydee: Body Language!

Randi lansează o piesă nouă împreună cu Faydee: Body Language!

Randi începe anul în forţă, lansând o piesă de top, în colaborare cu binecunoscutul cântăreţ australian Faydee. Body Language este o piesă dance energică, cu influenţe slap bass şi cu subtile influenţe balcanice în temă şi interpretare. Piesa este compusă şi produsă de Randi, în studiourile Famous Production, iar versurile piesei sunt scrise de către Randi în colaborare cu Faydee.

După ce a lansat "Dincolo de Marte", alături de Roxen, piesă ce a stat săptămâni la rând în trending pe YouTube, Randi vine cu o colaborare fresh şi ţinteşte piaţa internaţională, împreună cu Faydee. Iată ce are de spus artistul despre această colaborare.

"Piesa Body Language este compusă de mine, apoi trimisă lui Faydee, care şi-a scris versurile pentru partea sa. Este o piesă dance, groovie, care deschide un drum nou pentru mine. Mi-am dorit să explorez sound-uri şi zone noi în muzica internaţională şi-mi doream de multă vreme să mă exprim în felul acesta. Vibe-ul este unul sexi, de flirt, vorbele fiind înlocuite de limbajul trupului şi de energia celor care dansează şi fac din asta un preludiu, un ritual! Mă bucură colaborarea cu Faydee, este un artist pe care îl respect şi sperăm ca piesa noastră să ajungă la inimile ascultătorilor." Spune Randi

La rândul său, Faydee este încântat de colaborarea cu Randi: "Sunt bucuros să colaborez cu Randi pentru această piesă. A fost o experienţă tare să lucrez alături de el şi abia aştept ca publicul să asculte Body Language şi, sper eu, să se bucure de ea tot atât de mult cât ne-am bucurat noi să o facem!"

Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi cântăreţi şi compozitori români. Artistul a devenit celebru în industria muzicală internaţională cu proiectul Morandi, câştigând numeroase premii pentru hituri precum "Love Me", "Falling Asleep", "Angels", "Colors". În 2013 Randi a început să compună şi în limba română, lansând piese de succes, precum "Ochii ăia verzi", "Prietena ta", "Dansăm".

Faydee este un artist australian de origine libaneză, cu o mulţime de piese în palmares ce au cucerit topurile şi inimile ascultătorilor, precum "Can't Let Go" sau "Habibi (I Need Your Love)". Artistul a câştigat numeroase premii internaţionale şi a colaborat de-a lungul timpului cu nume proeminente precum Kat DeLuna, Leftside, Shaggy sau Mohombi.

Sursa: Famous Production - 4 Februarie, 2022