# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Randi - Dansăm

Randi - Dansăm

Randi - Dansăm

În ultimul an, Randi a diversificat stilurile muzicale abordate și pe lânga binecunoscutul sound al pieselor Morandi, artistul s-a întors la origini, cântând și piese pop în limba română. Prietena ta, Visător și Până vara viitoare s-au bucurat de un mare succes, toate clasandu-se pe locul 1 in topurile principalelor radiouri naționale.

Toamna aceasta se împlinește un an de la lansarea primului său single în limba română și Famous Production marchează acest moment prin lansarea unei noi piese compusă și cântată de Randi - Dansăm.

Piesa evocă momentul în care în viața unui cuplu se așterne liniștea si nepăsarea, în care inimile nu mai bat la fel și prezentul refuză să aducă fericire. Randi vede dansul ca fiind singurul mod de comunicare rămas între cei doi foști indrăgostiți, ultima armonie rămasă și singura cale de a exorciza demonii unei iubiri pierdute.

Videoclipul a fost regizat de către Dan Petcan și folosește o metafora, protagoniștii transformându-se, pe rând, în manechine lipsite de viață, sugerând astfel lipsa trăirilor, a comunicării și a bucuriei, în anumite momente din viața unui cuplu. 

"Dansăm" este povestea unei iubiri ce a trecut, în care stelele s-au stins și întunericul s-a lăsat peste ruinele unei relații. Am vrut să vorbesc în versuri despre finalul unei povești frumoase, despre modul tragic în care se poate termina o mare dragoste. Povestea mea rămâne romantică până la sfârșit, deoarece chiar și în acest moment final, cei doi găsesc un mod de comunicare și acela este dansul, văzut de mine atât ca o ultimă comuniune, cât și ca o eliberare de fantomele trecutului”. declară Randi.

Facebook Randi: fb.com/Randimusic

Muzica: Ropcea Andrei
Text: Ropcea Andrei
Orchestratie: Ropcea Andrei
Mix/master: Biro Sandor
Regizor: Dan Petcan.

Sursa: Famous Production - 17 Noiembrie, 2015