# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Radio Killer ne invita la petrecere: "Middle of the night"

Radio Killer ne invita la petrecere: "Middle of the night"

Radio Killer ne invita la petrecere: "Middle of the night"
Indiferent unde ai fi vara asta, Radio Killer te face sa te simti ca in vacanta cu un single care recreeaza atmosfera celor mai tari party-uri in aer liber: Middle of the night.

Se ia Radio Killer, se amesteca cu beat-uri nebune, se lasa in studioul de inregistrari cateva saptamani bune si se serveste  o piesa energica si racoritoare, ca un cocktail de vara – "Middle of the night", spune Lee Heart. 

Fie ca esti in drum spre mare, la munte sau acasa, cu Radio Killer distractia incepe odata cu  "Middle of the night". Piesa asta trezeste copilul din tine si nu te lasa sa stai jos, te face sa te bucuri de fiecare moment, adauga Paul. 

Daca iubesti vara, nu poti sa nu ii iubesti pe Lee Heart si Paul Damixie. Impreuna formeaza una dintre cele mai tonice trupe romanesti care a reusit sa se impuna printr-un sound fresh si electrizant, atat in tara cat si in strainatate, devenind primul proiect de DJ din Romania care a intrat in playlist-ul BBC Radio One cu single-ul Lonely Heart. Anul acesta cei doi Killeri au colaborat cu DJ Smash - unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i rusi, pentru piesa Save me tonight  si au in pregatire noi surprize muzicale cu nume mari ale scenei internationale, cum ar fi Francesco Diaz sau Junior Caldera. 

 
Radio Killer pe Facebook.

Radio Killer pe Twitter.

Radio Killer online: //www.radiokiller.ro/

Credite foto: Alex Gâlmeanu 

Sursa: HaHaHa Production - 7 Iunie, 2013