Plecat de acasă - primul album Nane a fost lansat | Versuri.ro
Plecat de acasă - primul album Nane a fost lansat | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Plecat de acasă - primul album Nane a fost lansat

Plecat de acasă - primul album Nane a fost lansat


Plecat de acasă - primul album Nane a fost lansat
Okapi Sound şi Universal Music România au lansat primul album Nane, "Plecat de acasă", disponibil atât în mediul online, cât şi în format fizic (CD), în toate magazinele de specialitate din ţară şi în librăriile Cărtureşti.

După şase mixtape-uri lansate independent, Nane a finalizat primul său album, pe care îl lansează astăzi, după aproximativ trei ani de când a devenit oficial membru Okapi Sound.

"Din Orşova-n Timişoara, din Timişoara în Bucureşti. Cam ăsta e traseul pe care l-am urmat de la 19 la aproape 25 de ani, timp în care am adunat şi mai multe experienţe despre care am scris. Albumul conţine 15 piese şi recomand un play cap-coadă pentru un trip complet. "Plecat de acasă" e un fel de jurnal de călătorie!", spune Nane despre album.

"Plecat de acasă" conţine 15 piese şi colaborări cu Tranda, Junky, Mitză, DJ Oldskull şi Angeles, pe care îl veţi asculta pe trei dintre melodii. Materialul a fost mixat şi masterizat integral de Grasu XXL şi Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio.

Începând de pe 5 februarie, primul album Nane poate fi ascultat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound şi prin intermediul platformelor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, Spotify, TIDAL şi nu numai). În acelaşi timp, materialul este disponibil şi pentru download, în iTunes sau Google Play. În format fizic (CD), "Plecat de acasă" poate fi comandat de pe Get Music sau găsit în toate magazinele de specialitate, în librăriile Cărtureşti din toată ţara şi în benzinării, începând de săptămâna viitoare.


Facebook Nane: //facebook.com/NaneSud

Facebook Okapi Sound: //facebook.com/OkapiTati

Facebook Universal Music România: //www.facebook.com/umusicro

Website Okapi Sound: //okapisound.com/

Website Universal Music România: //umusic.ro/
Sursa: Okapi Sound - 8 Februarie, 2016
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z