# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Phelipe - Teatru de razboi

Phelipe - Teatru de razboi

Phelipe - Teatru de razboi
Dupa "Sah mat" (Phelipe feat. Carmen Simionescu), care a ajuns la peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube, Phelipe e pregatit sa va prezinte un nou single: "Teatru de razboi", o piesa de dragoste ce reflecta problemele cu care se confrunta multe cupluri din ziua de azi si lipsa de comunicare dintre parteneri. Phelipe marturiseste ca pentru prima data s-a inspirat din trecutul sau si versurile piesei reflecta cel mai mare hop pe care a trebuit sa il depaseasca in relatia lui:   

"Piesa este scrisa si compusa in totalitate de mine si exprima problemele reale pe care le-am avut si eu in viata de cuplu. Ar trebui ca lumea sa acorde mai multa atentie lucrurilor importante dintr-o relatie si sa se iubeasca mai mult. Timpul este pretios, traim pe repede inainte si nu mai apucam sa petrecem foarte mult alaturi de persoana iubita. Eu am reusit sa trec peste aceste probleme, dar recunosc ca a fost greu. Poate tocmai pentru ca am trait atat de intens acele momente am reusit sa scriu aceasta piesa."

 "Chiar daca ai plecat " (DJ Rynno & Sylvia feat Phelipe), "Mikaela" sau "Vad cum ma privesti" sunt doar cateva dintre hiturile lui Phelipe care au fost in heavy rotation pe toate posturile de radio. Colaborarea cu Carmen Simionescu pentru piesele "Domino", "S.O.S" si "Sah mat" a fost si ea de bun augur si cu milioane de vizualizari pe YouTube. 

Sursa: Cat Music - 15 Decembrie, 2015